Echipa de rugby – în antrenamente asidui pentru meciuri importante

12 Apr 2017

Primăvara, anotimpul noilor începuturi, a surprins echipa naţională de rugby în mai multe meciuri.

În ajunul campionatelor naţionale de rugby, formaţiile din Republica Moldova, România şi Ucraina participă la turneul internaţional de verificare „Cupa Chişinău 2017”

Iar în cadrul Campionatului continental Rugby Europe Championship, Trophy 2016-2017, echipa naţională a susţinut meciul ordinar, întâlnind reprezentativa Poloniei pe stadionul Anenii Noi. Deşi partida disputată s-a încheiat cu înfrângere pentru rugbiştii moldoveni, a reprezentat o ocazie de a trage concluzii şi a învăţa nişte lecţii.

„Vom analiza calitatea jocului, vom modifica schema tactică în ajunul meciurilor-retur, programate pentru sezonul de toamnă. Avem şi un proiect aparte, ce ţine de participarea în 2018 a reprezentativei Moldovei la calificările olimpice de rugby-7 pentru dreptul de a obţine licenţa la Olimpiada 2020 de la Tokyo”, a declarat preşedintele Federaţiei, Vasile Revenco.

„Suntem alături de sportivii Naţionalei de rugby, împărtăşind cu ei bucuria victoriei, dar şi încurajându-i să persevereze atunci când suportă o înfrângere, fiind convinşi că victoria revine optimiştilor care muncesc cu tenacitate”, a declarat Stela Ciobanu, Secretar General al băncii.    

Din 2008, Mobiasbancă este partener general al Federaţiei Naţionale de Rugby. Susţinem sportul şi modul sănătos de viaţă, pentru că aşa este #corect.