Excelenţa profesioniştilor Mobiasbancă – apreciată de Asociaţia Băncilor din Moldova şi de Comitetul de Direcţie

30 Jan 2017

Numele sonore ale unui grup de angajaţi Mobiasbancă, cunoscute şi apreciate în domeniul bancar, precum şi de clienţi pentru profesionalism, inovativitatea produselor şi serviciilor elaborate şi lansate au fost aclamate în scenă la un recent eveniment corporativ, dedicat celebrării a 10 ani de apartenenţă la Grupul Société Générale.

În acest mod, profesionalismul şi performanţa demonstrate şi reconfirmate de atâtea ori de echipa Mobiasbancă au fost o dată în plus apreciate de Asociaţia Băncilor din Moldova şi Comitetul de Direcţie al băncii.

„Brandul Mobiasbancă a devenit o valoare recunoscută. Astăzi suntem mândri să lucrăm pentru Mobiasbancă, iar clienţii noştri au plăcerea să se deservească într-o bancă protectivă, apreciată pentru excelenţă şi transparenţă. Toate acestea reflectă efortul semnificativ al fiecărui angajat în parte, pentru care - vă mulţumesc”, a declarat la eveniment Ridha Tekaia, preşedintele Comitetului de Direcţie - CEO Mobiasbancă.     

La aniversarea a zece ani de apartenenţă la Groupe Société Générale, zece angajaţi Mobiasbancă au fost apreciaţi de Asociaţia Băncilor din Moldova cu Medalia Onorifică „Meritul bancar” şi cu Diplome de Onoare. Înaltele distincţii au fost acordate pentru contribuţie deosebită la dezvoltarea şi promovarea sistemului bancar din Republica Moldova, pentru experienţa în cadrul Mobiasbancă, inclusiv zece ani în Groupe Société Générale, pentru cariera de succes, implicarea şi angajamentul în activitatea de zi cu zi.            

De asemenea, cu ocazia importantei aniversări pentru Mobiasbancă în premieră Comitetul de Direcţie a decernat Trofeul jubiliar al băncii. Zece distincţii au fost acordate angajaţilor, apreciaţi pentru participarea la proiectele bancare importante, cu un impact solid asupra activităţii băncii, implicare personală şi angajament, carieră de succes şi o expertiză recunoscută.       

Felicitând asistenţa, Secretarul General, Stela Ciobanu, a specificat: „10 ani – parte a Grupului Société Générale - sunt doar un frumos început al itinerarului nostru comun. Contribuim prin expertiza noastră la îmbunătăţirea cadrului legal, în special în domeniul bancar. Profesionalismul echipei noastre este înalt apreciat de către diverse instituţii internaţionale şi locale, clienţi şi parteneri. Promovăm excelenţa. Pentru că aşa este #corect!

Mobiasbancă - Groupe Société Générale îşi propune să exceleze în continuare, să-şi surprindă clienţii cu produse şi servicii financiare peste aşteptări, precum şi să promoveze în fiecare activitate valorile - angajament, responsabilitate, inovaţie, spirit de echipă.