A fost inaugurat un nou sediu Mobiasbancă în Chișinău: modern, cu amplasare comodă și condiții optime de deservire a clienților

12 Jun 2019
Astăzi, 12 iunie a.c., Mobiasbancă a inaugurat o nouă sucursală în Chișinău - Sucursala nr. 24 „Bogdan Voievod”, pe adresa  str. Bogdan Voievod 2, în sectorul Râșcani.
 
La evenimentul de inaugurare, la care au participat clienții și conducerea băncii, dl. Președinte al Comitetului de Direcție-CEO, Antoine Gabizon, a menționat că noul sediul are mai multe avantaje, printre care amplasarea comodă, un grad sporit de confort și un număr mai mare de angajați pentru a deservi în timp util clienții.
 
Filip Kotora, Director Comercial Retail Banking, prezent la eveniment, a punctat că această relocare a implicat comasarea sucursalei nr.24 „Soiuz” cu sucursala nr.21 „Moscova” și era absolut necesară, odată cu creșterea numărului de clienți, ceea ce va permite deservirea atât a persoanelor fizice, cât și a agenților economici. 
 
Noul edificiu este amenajat conform standardelor Grupului Société Générale și oferă o gamă completă de servicii bancare cum ar fi credite pentru nevoi personale, credite ipotecare, depozite, conturi curente, carduri de debit și de credit, creditul auto, transferuri bancare, operaţiuni cu numerarul, precum și alte produse și servicii bancare. De asemenea, sucursala este dotată cu un bancomat pentru operaţiuni de retragere a banilor și alimentare a contului de card.  
 
Sucursala va  pune la dispoziția clienților Mobiasbancă un spectru larg de servicii și produse bancare și va activa de luni până vineri, cu un program de la 09.00 – 17.00, cu pauză de masă între 13.00 - 14.00.
 
Pentru programări la un Consilier, dar și pentru alte informații despre sericiile și produsele Mobiasbancă, apelează serviciul Contactell, disponibil 24/7, la numărul de telefon 022 256-456.