În atenția clienților Mobiasbancă

27 Jul 2016

Stimaţi clienţi,

Din 1 august 2016 este necesar de a utiliza doar codul IBAN pentru transferurile naționale în MDL, în conformitate cu Hotărârea nr. 158 din 16.06.2016 a Băncii Naţionale a Moldovei cu privire la modificări şi completări la „Regulamentul privind transferul de credit”. Respectiv, efectuarea plăţilor în MDL cu folosirea conturilor vechi (non-IBAN) nu va mai fi posibilă.

Utilizarea codurilor IBAN va fi obligatorie atât pentru plăţile trezoreriale, cât şi pentru cele comerciale.

Formularul ordinului de plată în MDL folosit din data de 1 august 2016 poate fi accesat aici.

Vă rugăm să vă asiguraţi că cunoaşteţi codurile IBAN aferente conturilor dumneavoastră în MDL (le puteţi genera folosind instrumentul plasat pe site-ul băncii), precum şi a tuturor partenerilor Dvs.

IMPORTANT!

  • în aplicația Client-Banca - beneficiarii definiți anterior cu conturi în format vechi (non-IBAN) trebuie sa fie actualizați, cu indicarea contului în format IBAN
  • în aplicația eMobias.md - beneficiarii naționali definiți cu conturi în format vechi (non-IBAN) trebuie să fie excluși și apoi redefiniți, cu indicarea contului în format IBAN.

Pentru orice întrebări sau suport referitor la codurile IBAN vă puteţi adresa consilierului dumneavoastră din cadrul filialelor băncii sau apela serviciul Contactell, disponibil 24/24, 7 zile din 7.