În atenția utilizatorilor aplicației „Client-Bancă”

21 Aug 2017

Stimate client,

Vă informăm că a fost implementată o versiune nouă a aplicației Client-Bancă, care conține funcționalități noi ce sporesc nivelul de securitate, productivitate și comoditate în gestiunea conturilor și efectuarea operațiunilor la acestea. Noile funcționalități pot fi accesate aici.

Pentru asigurarea securității datelor Dvs., Vă atenționăm că din 4 septembrie 2017 plățile în MDL/valută străină și cererile de schimb valutar efectuate prin versiunea veche a aplicației - nu vor fi procesate.

Pentru a beneficia în continuare de toate funcționalitățile aplicației, este necesar să o actualizați până la cea mai nouă versiune.

IMPORTANT! Actualizarea aplicației este necesară a fi efectuată la toate calculatoarele Dvs., la care aceasta este instalată.

Pentru mai multe detalii contactați consilierul Dvs. din unitatea băncii la care vă deserviți sau apelați serviciul Contactell 022 256-456, disponibil 24/7.

Dacă întâmpinați dificultăți de ordin tehnic, solicitați asistența serviciului Client-Bancă Suport la tel. 022 812-345 sau la adresa de email: ClientBank.Support@mobiasbanca.md.

Vă mulţumim pentru colaborare!

Echipa Mobiasbancă – Groupe Société Générale e la dispoziția Dvs!