László Diósi s-a întâlnit cu clienții băncii din nordul țării

20 Dec 2019
Clienţii băncii din regiunea de nord a ţării au avut oportunitatea să facă cunoștință cu noua conducere a băncii în cadrul unui eveniment, desfăşurat la finele săptămânii trecute la Bălţi.
 
La eveniment au  participat peste 100 de clienţi ai sucursalor băncii din municipiul Bălţi, dar şi din alte sucursale din raioanele Sângerei, Făleşti, Drochia şi Floreşti. 
 
Dl László Diósi, Președintele Comitetului Executiv – CEO Mobiasbanca – OTP Group, a salutat călduros publicul și a vorbit despre prezența Grupului OTP pe piața din Moldova și noua strategie de dezvoltare a băncii: ”Îmi doresc ca succesul și reputația Mobiasbanca OTP – Group să reflecte satisfacția clienților noștri. Iar o direcție prioritară pentru noi o constituie digitalizarea băncii şi a serviciilor online pentru clienţi.”
 
Directorul Comercial Retail Banking, dl Petru Delinschi, a continuat prin prezentarea strategiei de dezvoltare pentru regiunea nord,  implementarea noilor procese și instrumente ale Grupului OTP care vor răspunde mai bine necesităților clienților din regiune. 
 
Clienții au avut posibilitatea să adreseze întrebări direct persoanelor de decizie ale băncii și să discute liber pe diverse subiecte. Într-o atmosferă plăcută și degajată s-au legat noi prietenii în lumea businessului, pentru construirea relațiilor de durată și dezvoltarea mediului de afaceri din regiunea nord.