La Mobiasbancă obţii un credit uşor, fără gaj şi fără griji!

19 Sep 2016

La Mobiasbancă îţi transformi dorinţele în realitate şi te bucuri fără amânare de noi achiziţii cu creditele fără gaj şi fără griji.

Acum, poţi opta pentru credite de consum cu asigurare de accidente inclusă, care te scapă pe tine şi pe cei dragi de grija ratelor în cazul unor situaţii neprevăzute.

În plus, doar în perioada 1 septembrie – 31 octombrie a.c. accesarea oricărui credit de consum împreună cu un pachet de produse bancare este mai avantajoasă decât oricare alt credit de consum. În perioada promoţională, beneficiezi de credite fără gaj de până la 80 000 lei, cu reducere la dobândă de până la 25%*, cu zero comision de analiză dosar şi acordare credit, cu extra-reducere de 50% la comisionul anual de deservire a cardului de credit** şi în condiţii mai sigure ca oricând.

Indiferent ce se întâmplă în viaţă, Mobiasbancă este alături de clienţii săi, cu credite sigure, fără gaj şi fără griji, pentru că aşa este #corect!

* Pentru un credit TO_TO de 80 000 lei, cu asigurarea de accidente inclusă, cu o dobândă fixă de 12%, pe 60 luni, dobânda anuală efectivă (DAE) constituie 21.09%. Iar pentru un card de credit NEOS de 30 000 lei, cu dobânda fixă de 14,25%, pe 24 luni, considerând că creditul este utilizat integral, prin beneficierea perioadei de graţie la comerciant, dobânda anuală efectivă constituie 14.03% (calculele sunt exemplificative).

** Discountul se oferă la emiterea cardurilor cu design personalizat MasterCard NEOS, MasterCard Chérie Chérie şi VISA Classic pentru primii doi ani de utilizare, până la prima reînnoire a cardului emis.