Mobiasbancă a acceptat provocarea „Fruit Challenge Moldova”

17 Sep 2014

„Mobiasbancă - Groupe Societe Generale” a acceptat provocarea din partea companiei „Gas Natural Fenosa” și a donat mere copiilor din patru instituții de învățământ din sudul Moldovei, în cadrul campaniei „Fruit Challenge Moldova”.

La începutul săptămânii, reprezentanții băncii au mers la Centrul de reabilitare pentru copii din Comrat, Școala-internat auxiliară din satul Congaz, Școala-internat din Ceadîr-Lunga și Școala-internat din satul Corten. În total, 400 de copii cu vârsta cuprinsă între 5 și 16 ani vor beneficia de donația băncii.

„Am acceptat cu plăcere această provocare, deoarece este o inițiativă frumoasă, cu efect dublu – susținem producătorul autohton și ajutăm niște copii care au nevoie de noi. Ca de fiecare dată, am ales furnizorul dintre clienții băncii și am mers în localități mai îndepărtate de capitală deoarece acolo cred că se ajunge mai rar”, spune Ridha Tekaia, președintele „Mobiasbancă - Groupe Societe Generale”.

Pentru a încuraja continuarea campaniei, Mobiasbancă transmite provocarea companiilor „Transoil – Group of Companies”, „Universal Restaurantelor” și „Orbico Moldova”. În următoarele cinci zile, aceste companii sunt provocate să doneze fructe și legume instituțiilor sau persoanelor care au nevoie de ele.

Mobiasbancai multe detalii găsiți la rubrica evenimente.