Mobiasbanca se alătură campaniei „Învaţă. Dă sens banilor” lansat de BNM şi CNPF

24 Jan 2020
Mobiasbanca – OTP Group S.A. a devenit partenerul Băncii Naţionale a Moldovei (BNM) şi a Comisiei Naționale a Pieței Financiare (CNPF) în susținerea proiectului de educație financiară ”Învață. Dă sens banilor”, care se va desfășura în următoarele două luni.
 
„Ne face o deosebită plăcere să aderăm la această acțiune de promovare a educației financiare a populației. Este un subiect important şi util pentru oameni, clienţii noştri, de a dezvolta o relaţie sănătoasă şi echilibrată cu banii, să înveţe să ţină o evidenţă a cheltuielilor şi să poată stabili un buget de economisire”, a subliniat László Diósi, CEO al Mobiasbanca – OTP Group.
 
Campania se înscrie în activităţile orientate spre realizarea incluziunii financiare, în sprijinul dezvoltării economice a ţării şi, implicit, al afirmării unui nivel mai înalt de trai. Teme precum: sistemul financiar, inflaţia, creditul, sisteme de plăţi ş.a. se vor regăsi în materialele informative ce vor fi publicate pe paginile oficiale ale organizatorilor.
 
La fel, Mobiasbanca – OTP Group va publica pe site-ul băncii și pe paginile de pe rețelele de socializare materialele informative și infografice aferente acestei campanii.
 
Totodată, vor fi desfășurate concursuri la subiectele abordate, iar câștigătorii vor fi premiați.