Mobiasbancă obține distincția Mastercard pentru cea mai bună performanță în segmentul Premium, 2018

14 Jun 2019
Mobiasbancă a fost premiată în cadrul forumului anual “Mastercard Day 2019” pentru cel mai bun portofoliu al clienţilor Premium în 2018. 
 
“Suntem onoraţi să primim această distincţie, 2018, fiind un alt an de succes în sectorul bancar privat și segmentul de clienți afluenți al Mobiasbancă, cu creșteri în vânzările de carduri Premium, tranzacții și solduri de depozite. Consultanța de înaltă calitate și serviciile personalizate oferite de bancherii personali bine instruiți, rămân a fi un avantaj competitiv distinct pentru Mobiasbancă în segmentul de clienți premium. Serviciile specializate de acest gen, mai puțin obișnuite pentru piața locală, sunt apreciate de clienții cu venituri înalte,” a declarat Sergiu Perju, Director Clienți Premium.
 
Mobiasbancă este prima bancă din Moldova care a lansat conceptul de Private Banking, cu o abordare personalizată față de clienții cu venituri mari, cu produse dedicate și pachete avantajoase. Banca a  dezvoltat o expertiză specifică pentru sprijinirea tranzacțiilor internaționale majore şi acordă o atenție sporită verificării conformității și validării legale a acestora.