Mobiasbancă încurajează voluntariatul și promovează modul sănătos de viață

02 Oct 2017

În Săptămâna Națională a Voluntariatului, Mobiasbancă reiterează aderența la valorile de promovare a unui mod sănătos de viață, prin exemplul propriilor angajați și a activităților susținute conform politicii de responsabilitate socială corporativă, care contribuie la îmbunătățirea mediului social.

„Suntem mândri de rezultatele colegilor noștri participanți în acest weekend la Turneul de Fotbal - HOSPICE Angelus și Maratonul Internațional Chișinău. Rezultatele obținute confirmă, o dată în plus, că sportul, voluntariatul și modul sănătos de viață sunt parte din ADN-ul angajaților Mobiasbancă. Faptul că activitățile în care ne implicăm sprijină și cauze nobile sunt cu atât mai motivante, inspirându-ne spre noi realizări pe liniile de business și sociale”, a declarat Stela Ciobanu, Secretar General al băncii.

Precizăm că Mobiasbancă a transformat responsabilitatea socială în parte integrantă a businessului său, susținând arta și sportul, spiritul caritabil și modul sănătos de viață, voluntariatul și mediul ambiant, pentru că așa este #corect!