Mobiasbanca oferă oportunități atractive pentru mediul de afaceri prin programul ODIMM

30 Jul 2020
Antreprenorii care optează pentru un credit de la Mobiasbanca – OTP Group pot deja beneficia de garanții suplimentare pentru dezvoltarea şi creșterea afacerii.
 
În acest sens, Mobiasbanca - OTP Group a încheiat un parteneriat cu Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici si Mijlocii din Republica Moldova (ODIMM), scopul cărui este de a susține companiile din ţară care doresc să acceseze resurse financiare, în așa fel contribuind la sporirea competitivității şi asigurarea creșterii durabile a economiei naționale. 
 
În condițiile programului ODIMM, clienții băncii vor avea garanții adiționale în cazul insuficienței necesarului de gaj. Gradul de complexitate pentru obținerea acestor credite cu garanția ODIMM este minim. De acest program pot beneficia întreprinderile Mici și Mijlocii care activează pe întreg teritoriul ţării. 
 
“Preocuparea noastră permanentă este să oferim clienților cele mai competitive soluții de dezvoltare a afacerii lor. Aderarea la programul de garantare ODIMM aduce plus valoare la accesarea resurselor de finanțare cu garanții suplimentare, în condiții avantajoase pentru companiile locale”, a declarat preşedintele Mobiasbanca - OTP Group, László Diósi. 
 
Mobiasbanca - parte a unui grup financiar european puternic, marchează 30 de ani de activitate pe piața bancară, timp în care a devenit una dintre cele mai transparente, stabile financiar şi de încredere bănci pe piața Republicii Moldova, oferind servicii financiare inovative, care corespund standardelor internaționale. Rețeaua vastă de unități asigură accesibilitatea clienților la produsele băncii şi o abordare personalizată în realizarea proiectelor de dezvoltare. 
 
Mobiasbanca - OTP Group celebrează 30 de ani de încredere și responsabilitate!