Mobiasbancă - premiată de BERD al patrulea an consecutiv pentru excelență în activitatea de facilitare a comerțului

05 Jul 2019
Programul de facilitare a comerțului (Trade Facilitation Programme) al BERD a premiat cele mai de succes bănci partenere în 2018, în cadrul unei ceremonii de premiere care a avut loc în contextul evenimentului EBRD’s 2019 Annual Meeting and Business Forum în Sarajevo.
 
"Cea mai activă bancă emitentă în Moldova în 2018" a fost desemnată BC "Mobiasbancă - Groupe Société Générale" S.A. pentru cel de-al patrulea an consecutiv. Premiul confirmă contribuția Mobiasbancă în sprijinirea clienților săi ce desfășoară activități de export și import.
 
"Suntem mândri că BERD a desemnat Mobiasbancă ca fiind cea mai activă bancă parteneră în domeniul Trade Finance. Apreciem foarte mult colaborarea cu BERD, acest premiu fiind o distincție importantă pentru noi. Prin programul de facilictare a comerţului al BERD, Mobiasbancă oferă clienților săi instrumente financiare ce permit companiilor să-și consolideze competitivitatea și să cucerească noi piețe ", a declarat Elena Guzun, Director Comercial Corporate Banking.
 
"Finanțarea comerțului este esențială pentru stimularea dezvoltării și creșterii economice, reţeaua noastră de bănci partenere fiind cea care contribuie la acest lucru, oferind mijloace financiare și sprijin ce permit companiilor să identifice, să exploreze și să cucerească noi piețe. “Suntem extrem de onoraţi să colaborăm cu bănci partenere de pe trei continente. Premiile TFP reflectă această mândrie, recunoașterea și aprecierea noastră pentru eforturile lor de a produce un impact ", a declarat Francis Malige, Director General al BERD.
 
Lansat în 1999, programul de facilitare a comerțului al BERD vizează promovarea comerțului exterior către, din și între țările în care BERD investește. Programul include în prezent peste 100 de bănci emitente / partenere din 28 de țări și peste 800 de bănci din întreaga lume.