Mobiasbancă susține tinerele antreprenoare să lanseze afaceri

22 May 2018

Primul hackathon adresat femeilor care doresc să se lanseze în afaceri - Startup Weekend Women, organizat de Generator Hub, a avut loc în perioada 18 – 20 mai a.c.

Timp de 54 de ore, 7 echipe, au generat și dezvoltat idei de afaceri, trecându-le de la intenție la business plan sub îndrumarea mentorilor cu experiență în diverse domenii – marketing, business, finanțe, publicitate.

Mobiasbancă a susținut organizarea evenimentului, premiind cu 10 000 lei echipa Sunshine, condusă de Ala Burlaca, a cărei ideie de afaceri presupune un startup în domeniul antreprenoriatului social, care are drept scop crearea unui centru pentru incluziunea în societate a persoanelor cu sindromul Down.

“Creativitatea și inovația, transformate în motivație, determinare și muncă sunt catalizatorii succesului oricărei afaceri. Mobiasbancă susține tinerii și inițiativele lor cu impact atât social, cât și economic, de dezvoltare a afacerilor în Republica Moldova”, a declarat Viorica, Tudos, șefa Departamentului Comunicare și Calitate al Mobiasbancă.

Credem în tineri! Credem în antreprenoriat!