Ofertele dedicate sectorului din sănătate – prezentate la expoziția Moldmedizin & Molddent

13 Sep 2017

Mobiasbancă vă invită la cea mai importantă expoziție a anului din medicină – Moldmedizin & Molddent, la Centrul Internațional de Expoziție „Moldexpo” – pentru a afla cea mai avantajoasă ofertă de finanțare a afacerilor în sănătate.

Până la 16 septembrie inclusiv, în zona intrării în Pavilionul central, consilierii Mobiasbancă vor oferi consultanță și informații utile despre accesarea finanțării în cadrul programului MobiSanté, special dedicat antreprenorilor din sectorul medical (public și privat).

„Deja al doilea an Mobiasbancă este lider pe piața bancară în oferirea de produse și servicii preferențiale sectorului medical – agenților economici și lucrătorilor din domeniu.

Întotdeauna am apreciat contribuția acestui sector pentru societate, iată de ce ofertele noastre vin ca o mulțumire pentru antreprenorii care aduc inovații în medicină.

La expoziție, reprezentanții băncii vor oferi consiliere cu privire la beneficiile programului MobiSanté, atat pentru  lucrătorii medicali, cât și pentru companiile din domeniu, printre care reduceri, produse gratuite, rate mai mici ale dobânzii la credite, finanțări din fonduri internaționale, leasing avantajos”, a declarat Sergiu Perju, Director Regional al băncii.

Mai multe detalii despre programul MobiSanté pot fi accesate aici și aici.