Oportunităţile de finanţare – prezentate la „Moldova Automotive Days 2017”

14 Jun 2017

Industria constructoare de maşini este la primul eveniment organizat în Moldova de către Organizaţia pentru Atragerea Investiţiilor şi Promovare a exportului din Moldova (MIEPO), în perioada 13 – 14 iunie.

45 de investitori din Europa, dar şi 72 de companii locale din industria auto şi-au dat întâlnire la forumul „Moldova Automotive Days 2017”.

Mobiasbancă participă în calitate de partener al evenimentului, oferind consultanţă antreprenorilor şi comunicând despre cele mai avantajoase oportunităţi de finanţare a afacerilor.

În particular, sunt prezentate oportunităţile de accesare a creditelor avantajoase din surse internaţionale de finanţare ale partenerilor Mobiasbancă – EU4Business EBRD Credit Line, DCFTA, IFAD, FEI, Banca Mondială - pentru dezvoltarea afacerilor, soluţii adaptate pentru importatori şi exportatori, leasing etc.

Vizitaţi cea mai apropiată unitate Mobiasbancă, contactaţi şi consilierul personal sau apelaţi serviciul Contactell 022 256-456, 24/24, pentru a beneficia de consultanţă şi a aplica instrumente noi de finanţare a businessului.