Pasionaţii jocului inteligenţei – premiaţi la „Cupa Mobiasbancă la şah”

21 Nov 2018
Şahul dezvoltă inteligenţa, acuitatea strategică şi spiritul de analiză. Este doar un sport pentru unii şi o mare pasiune pentru alţii.  
 
Pentru elevii Şcolii de Şah din Chişinău este un bun prieten, iar pentru Mobiasbancă este un sport pe care îl susţinem pe parcursul a mai multor ani – implementând spaţii exterioare destinate jocului de şah pentru amatori, sprijinind Campionatul Republican de Şah organizat de Asociaţia Nevăzătorilor din Moldova sau Şcoala de Şah din Chişinău. 
 
Competiţia „Cupa Mobiasbancă la şah”, organizată de Academia de Şah „V. Bologan” şi Şcoala de Şah din capitală a reunit aproximativ 40 de copii şi adolescenţi pasionaţi de sportul minţii, care în perioada 14 – 18 noiembrie şi-au testat puterile în faţa tablei cu 32 de piese. 
 
Prezentă la ceremonia de premiere, Stela Ciobanu, Secretar General Mobiasbancă, a felicitat participanţii la „Cupa Mobiasbancă la şah” pentru prietenia atât de frumoasă legată cu acest joc şi pentru că sunt uniţi de o pasiune destoinică doar celor mai ageri.
 
“La Mobiasbancă credem în oamenii talentaţi şi vă dorim să vă dezvoltaţi aptitudinile, pasiunile şi visele! Cupa Mobiasbancă la şah este competiţia care vă construieşte viitorul! Să vă bucuraţi de el”, a declarat Stela Ciobanu.  
 
Credem în sport! Credem în tinerii talentaţi!