Plăți la distanță prin Mobiasbancă: Simplu. Rapid. Comod.

26 Jul 2016

Vă extenuează cozile interminabile la ghişee pentru achitarea plăţilor la serviciile comunale? Nu mai dispuneţi de timp pentru a-l dedica deplasării la bancă? Plecaţi în concediu şi problema efectuării plăţilor în timp util vă preocupă? Vă doriţi să economisiţi bani pentru comisioanele percepute la ghişeu? Vreţi să aveţi acces la conturile Dvs. oriunde şi oricând?

Atunci, eMobias.md, MobiasSMS şi eFactura - sunt soluţiile simple, rapide şi comode pe care vi le recomandăm!

Cu serviciul eMobias.md aveți acces nelimitat la serviciile băncii, puteți gestiona conturile bancare, efectua plăţi, transferuri, achita facturi lunare – toate acestea doar utilizând un dispozitiv conectat la Internet şi echipat cu un sistem de operare!

Cu MobiasSMS aveți acces la contul Dvs. direct din telefonul mobil. Sunteți la curent cu fiecare operaţiune de intrare/ ieşire în cont, aveți posibilitatea să achitaţi facturile printr-un simplu SMS, efectua plăţi şi transferuri către alţi beneficiari etc. 

Iar cu ajutorul serviciului eFactura vă programaţi facturile o singură dată la bancă şi ele se achită automat din contul Dvs.

Optaţi pentru mobilitate, independenţă, confort şi siguranţă! Accesaţi eMobias.md, MobiasSMS sau eFactura şi aderaţi la serviciile de gestionare la distanţă a conturilor bancare!

Cum vă înregistraţi?

Un simplu sunet la serviciul Contactell (022 256-456, disponibil 24/7) vă oferă informații suplimentare despre aceste produse, sau în orice unitate Mobiasbancă, unde consilierii vă stau la dispoziție cu informații detaliate privind contractarea și funcționarea acestor servicii.