Poveste de Crăciun pentru copiii cu Sindromul Down

30 Dec 2019
Cu prilejul sărbătorilor de iarnă, Mobiasbanca - OTP Group s-a alăturat evenimentului caritabil ”Magia sărbătorilor de iarnă”, pentru copiii cu sindromul Down organizat de Asociația Obștească ”SUNSHINE”. 
 
Evenimentul s-a desfășurat pe data de 28 decembrie, în incinta Muzeului Național de Istorie a Moldovei. Circa 200 copii cu sindromul Down, cu autism și copii din casele de plasament din țară au avut parte de un spectacol plin de zâmbet și culoare, fiind încântați de sunetul magic al viorii în interpretarea lui Cătălin Advahov și animați în diverse jocuri de clovni. Copiii au dansat, au cântat și au primit cadouri de la Moș Crăciun și Alba ca Zăpada.
 
Asemenea evenimente sunt foarte importante pentru acești copii, pentru că pe lângă doza de bună dispoziție, zâmbet și muzică ei pot socializa cu alți copii, într-o atmosferă caldă și prietenoasă. Aceasta îi ajută să se dezvolte și să se integreze mai ușor în societate. Totodată, acest eveniment este o mare bucurie și pentru părinții acestor copii, care își exprimă profunda recunoștință pentru organizarea unor asemenea evenimente.
 
Pentru Mobiasbanca - OTP Group este o mare bucurie să susțină asemenea evenimente de suflet!