Președintele băncii, Ridha Tekaia a avut o întâlnire cu membrii asociației JCI

17 Jul 2015

Joi, 16 iulie 2015, președintele băncii, Ridha Tekaia a avut o întâlnire cu membrii asociației Junior Chamber International (JCI), în cadrul proiectului „Serile cu Antreprenori". Tinerii antreprenori au avut ocazia să facă cunoștință cu președintele băncii în sediul Centrului de Instruire Mobiasbancă, unicul de acest fel în sistemul bancar, și să discute pe diverse teme de a actualitate, management, leadership și antreprenoriat. 

În timpul întâlnirii membrii JCI Chișinău au aflat despre provocările pe care le întâmpină sistemul bancar din Republica Moldova, felul în care Mobiasbancă angajează și instruiește specialiștii săi, dar și detalii despre cariera profesională și hobby-urile domnului Ridha Tekaia. De asemena, Dl Tekaia a împărtășit experiența sa de manager și s-a expus pe marginea reformelor necesare, în special revizuirea Codului Muncii.  

Junior Chamber International este o federaţie mondială a tinerilor lideri şi antreprenori, ce numără peste 200.000 membri activi, cu vârste cuprinse între 18 şi 40 de ani, şi peste un milion de alumni, fiind prezentă în mai mult de 5000 de comunităţi locale din peste 100 de ţări. JCI Republica Moldova s-a  lansat oficial pe data de 29 septembrie 2011.