Primăvara și Femeia – omagiate de Mobiasbancă

27 Feb 2017

Mobiasbancă întâmpină primăvara prin vernisarea unei inedite expoziţii de culoare şi forme cu genericul  „Flori şi muzică pentru femei”, în tandem cu invitarea angajatelor şi clientelor sale la concertul „Interferenţe muzicale de MĂRŢIŞOR”, organizat la Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici”.

Expoziția este inaugurată astăzi, 27 februarie, în sediul central al băncii, spre deliciul angajaţilor și clienților. Lucrările de pictură şi sculptură în lemn sunt semnate de artiştii plastici din Republica Moldova Gheorghe Ţărnă, Tudor Fabian şi Grigore Sultan. Reunite într-un singur spaţiu şi expuse în premieră în acest format, exponatele creează o simbioză perfectă pentru a omagia frumuseţea, senzualitatea şi suavitatea Femeii.  

Prin susținerea acestor evenimente care îmbină arta vizuală cu cea muzicală ne-am propus să aducem un omagiu Femeii, gândindu-ne, în primul rând, la angajatele băncii, dar și la toate mamele, fiicele , femeile din Moldova. Aceste acte culturale reprezintǎ continuitatea mesajului ce-l poartǎ creaţia artiștilor autohtoni, exprimat atât de talentat în contextul sărbătorilor de primăvară”, a declarat Ridha Tekaia, Președintele Comitetului de Direcție, CEO Mobiasbancă.

După desfăşurarea unei expoziţii de artă contemporană, ulterior a expoziţiei sculpturilor din bronz, Mobiasbancă continuă să faciliteze dialogul angajaţilor şi clienţilor cu arta, oferind posibilitatea să admire autenticul, să redescopere artiştii autohtoni şi lucrările de valoare ori de câte ori vizitează oficiul băncii.

Lucrările sunt vernisate cu sprijinul galeriei Art Elite si Bronze Elite în perioada 27 februarie – 24 martie şi vor putea fi admirate de luni până vineri, între orele 9.00 – 17.00.

Totodată, Mobiasbancă invită iubitorii de muzică excelentă în data de 2 martie, în cadrul Festivalului Internațional de muzică Mărțișor 2017, la un concert cu violonista Alexandra Conunova și tenorul italian, Eduardo Guarnera.

Expoziţia de pictură şi concertul de muzică din anul curent continuă angajamentele asumate de Mobiasbancă prin politica de responsabilitate socială corporativă de a susţine arta şi oamenii talentaţi, pentru că aşa este #corect!

Pentru vizualizarea unor opere accesați pagina noastră de Facebook.