Primii câștigători ai ”Promoției naționale de fotbal” își pot ridica premiile

26 Apr 2018

Clienții Mobiasbancă vor putea savura emoțiile Champions League 2018, purtând elemente de brand ale evenimentului.

În rezultatul selectării aleatorii a calculatorului, 111 clienți Mobiasbancă, deținători ai cardurilor Mastercard, au fost desemnați câștigători ai primei etape.

Astfel, în perioada imediat următoare, vor fi contactați și așteptați în sucursalele Mobiasbancă, la consilierii personali, pentru a-și ridica premiile – chipiuri de baseball de brand.

Amintim că în promoția Mastercard participă toate tranzacțiile efectuate în perioada 20 martie – 10 mai a.c. cu un card Mastercard în sumă minimă de 50 de lei.

La a doua etapă a extragerii aleatorii se vor pune în joc 500 de fulare de fotbal de brand, iar la a treia – 500 de hanorace. La etapa finală vor participa toate tranzacțiile efectuate în perioada promoției și care corespund criteriilor Regulamentului, iar marele premiu este o călătorie la Kiev pentru două persoane la meciul final al Ligii Campionilor UEFA 2018.

Trăiește feeria celor mai fabuloase meciuri și fii câștigător cu un card Mastercard de la Mobiasbancă! Mai multe tranzacții – mai multe șanse de câștig!