Primul credit gratuit din cadrul ofertei promoționale ”Cadouri oferite la timpul potrivit” a ajuns la Ungheni

29 Nov 2018
În prima săptămână a campaniei de creditare, în cadrul ofertei creditelor fără gaj, primul câștigător a devenit Agafonov Tatiana din Ungheni, căreia i-a surâs șansa de a beneficia de un credit cu 0% rata dobânzii și 0% comision de administrare lunară.
 
Rezultatele tombolei săptămânale  au luat-o prin surprindere, aducându-i multă bucurie și sărbători și mai frumoase în această iarnă.
 
Agafonov Tatiana, clientă Mobiasbancă: ”Suntem foarte recunoscători companiei Mobiasbancă, pentru oferire de servicii de calitate. Aveți personal foarte prietenos și instruit. Vă mulțumesc Dvs. și lui Dumnezeu că suntem printre câștigătorii acestei oportunități. Suntem foarte fericiți să fim clienți ai băncii dvs. ”
Potrivit Regulamentului campaniei, în perioada 12 noiembrie 2018 – 9 februarie 2019 oricine contractează un credit fără gaj participă automat la tombola săptămânală, la care poate câștiga 0% rata dobânzii și 0% comisioane pe întreaga perioadă de creditare.
 
Pentru a afla mai multe detalii despre oferta limitată a creditelor fără gaj, contactează consilierul tău personal de la Mobiasbancă sau apelează serviciul Contactell, disponibil 24/7 la numărul de telefon 022 256-456.