Rate avantajoase la orice credit ipotecar pentru CASA TA, de la Mobiasbanca

03 Jun 2019
La Mobiasbanca credem că nicăieri nu e mai bine ca acasă, o casă proprie fiind temelia unei familii fericite și a unui viitor sigur.
 
Ia acum orice credit ipotecar de la Mobiasbanca cu o rată avantajoasă și obții absolut GRATUIT* un împrumut suplimentar pentru reparația sau amenajarea locuinței: fără gaj, fără dobândă și fără comisioane.  
 
La contractarea creditului imobiliar beneficiezi de:
Rată avantajoasă de la 6%**
Fără risc valutar (Creditul nu este supus riscului valutar - valuta creditului contractat este în aceiași monedă cu veniturile care asigură rambursarea creditului (MDL/ EUR /USD)
Pre-aprobarea creditului ipotecar, valabilă 90 de zile, care îți oferă: timp pentru a alege locuința potrivită și siguranța că vei dispune de resursele financiare necesare pentru procurarea casei
 
Iar la creditul imobiliar „Prima Casă” ai și ESCROW gratuit.
 
Adițional, Centrul Ipotecar Mobiasbanca îți oferă:
• consiliere în alegerea locuinței;
• suport gratuit la perfectarea și colectarea actelor necesare, cât și în relațiile cu autoritățile.
 
Oferta este valabilă până la 31.08.2019
 
Pentru a afla mai multe detalii despre promoție accesează Regulamentul campaniei, apelează consilierul tău personal de la Mobiasbancă sau apelează Call Center, disponibil 24/7, la numărul de telefon 022 256 456.
 
Vizitează cea mai apropiată sucursală Mobiasbanca, ia acum un credit ipotecar și realizează-ți visul de a avea propria casă!
 

Banca atenționează consumatorul asupra responsabilității de rambursare a creditului.

* Credit TO_TO (Credit pentru nevoi personale fără gaj) de până la 30 000 lei, cu o dobândă fixă de 0%, pe 24 luni, cu un comision de  administrare lunară credit de 0% din sumă, dobânda anuală efectivă constituie 0%.
** Pentru un credit Imobiliar în valoare de 20 000 EUR pe 120 luni, cu rata dobânzii de 6%, cu un comision de acordare 1% și comision de administrare lunară credit de 0.1% din soldul creditului, dobânda anuală efectivă constituie 7.69% (calculele sunt exemplificative).