Sărbătorile de primăvară sunt mai frumoase cu Mobiasbancă

09 Mar 2017

Utilizarea cardurilor myCard Chérie Chérie pentru cumpărăturile efectuate în ţară şi peste hotare este răsplătită de Mobiasbancă.

În cadrul Campaniei "Fii specială cu myCard Chérie Chérie", cele mai active utilizatoare ale cardurilor, care pe parcursul anului 2016 au efectuat cel mai mare număr de achitări cu cardul, în ţară şi peste hotare, au fost premiate de Mobiasbancă pentru loialitate şi încredere. Astfel, Angela Teodorescu, Ecaterina Zatvornitcaia şi Ludmila Stratuta au fost invitatele speciale ale Mobiasbancă la evenimentul de premiere a loialităţii în cadrul Campaniei. 

„Suntem încântaţi să remarcăm linia ascendentă de utilizare a cardurilor noastre bancare în ultimii ani. Faptul că aţi înregistrat cele mai multe tranzacţii cu cardul denotă încrederea în serviciile şi produsele Mobiasbancă. Cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii, vă aducem un omagiu şi vă mulţumim pentru că sunteţi clienţi activi. O primăvară minunată şi foarte specială vă dorim Dumneavoastră şi tuturor clientelor Mobiasbancă", a declarat câştigătoarelor campaniei Filip Kotora, Director Comercial Retail Banking.

În plus, clienţii Mobiasbancă care până la 31 martie vor efectua cu cardul Chérie Chérie cel puţin 3 cumpărături în valoare de minimum 100 lei fiecare, vor participa automat la tombolă. Pentru detalii, accesaţi Regulamentul Campaniei “Fii specială cu myCard Chérie Chérie”.