Siguranța ta - preocuparea noastră

15 Sep 2016

Mobiasbancă - Groupe Société Générale lansează un nou serviciu - Mobias Asigurări - în parteneriat cu GRAWE Carat Asigurări. Astfel, cele două companii internaționale cu renume, care împărtășesc valori comune și aplică standarde înalte în calitatea deservirii clienților au semnat un parteneriat de colaborare pentru a acoperi nevoile clienților de  asigurări de accidente, de bunuri și proprietăți, de răspundere civilă auto (RCA și Carte Verde), asigurări auto facultative (CASCO), etc.

Datorită acestui parteneriat, în premieră pentru piaţa Republicii Moldova, este lansat un produs bancar inovativ – credite de consum cu asigurare de accidente inclusă,  care oferă  plus de protecție,  scutind clientul şi familia sa de grija ratelor la credit în caz de accidente.

Astfel, clienții vor beneficia de două produse în același loc, accesibile în toate unitățile Mobiasbancă, pentru comoditatea lor de a economisi timp. De asemenea, clienții vor beneficia de  expertiza profesionistă a consultanților băncii, de o  rată preferențială la creditul contractat și despăgubiri în caz de accidente care afectează sănătatea și pot provoca  incapacitate temporară de plată.

”Știind  reticența și temerile legate de asumarea unor obligațiuni financiare, naturale pentru fiecare individ, am creat acest produs pentru a oferi mai multă încredere şi siguranţă în ziua de mâine, scutind clientul şi familia sa de grija ratelor în cazul unor situaţii neprevăzute. Este un pas important în diversificarea produselor bancare și  face parte din strategia noastră de lungă durată – de a crea servicii inovative, de a acoperi toate nevoile financiare și a oferi protecție clienților și familiilor acestora”, a declarat Ridha Tekaia, Preşedintele Comitetului de Direcţie – CEO al Mobiasbancă.

Președintele Comitetului de Conducere al GRAWE Carat Asigurări, Veronica Malcoci, a ţinut să menţioneze: “Colaborarea dintre GRAWE Carat și Mobiasbancă consolidează un parteneriat strategic între companiile noastre, o colaborare pe care ne-am dorit-o și în care credem deopotrivă. Suntem două companii solide și reprezentăm grupuri financiare europene de renume ce pot să garanteze clienților servicii bazate pe profesionalism și stabilitate. Clienții din Republica Moldova pot să aibă certitudinea că vor beneficia de servicii financiare complete de cea mai înaltă calitate.”

GRAWE Carat Asigurări deține în portofoliu o gamă largă de produse de asigurare disponibile tuturor clienților Mobiasbancă. Din 1 septembrie  în agențiile și sucursalele băncii clienții pot beneficia de ambele produse - de credit și de asigurare - într-un singur set, economisind astfel timp, efort, bani.