Sporirea securității la emiterea garanțiilor bancare

11 Nov 2015

Pentru minimizarea riscului de fraudă și optimizarea procesului de eliberare a garanțiilor bancare, Mobiasbancă a lansat blanchete noi pentru garanţiile emise de bancă.

Astfel, pentru eliberarea de garanţii se vor utiliza exclusiv foi cu antet speciale ce au o densitate mai mare, având aplicat efectul watermark, număr de ordine unic şi ştampila gofrată a băncii.

Blanchetele pentru garanţii bancare sunt valori de strictă evidenţă, care vor fi eliberate prin filialele băncii, la solicitarea acestui serviciu de către clienți. Conducătorii subdiviziunilor băncii, la data emiterii efective a garanţiilor bancare, vor aplica ştampila umedă a filialei sau subdiviziunii, pentru veridicitatea documentului.

Aceste modificări vor spori nivelul de securitate a garanţiilor bancare emise de Mobiasbancă şi vor oferi clienţilor mai multă siguranţă.

Pentru mai multe detalii cu privire la noile modificări în procesul de emitere a garanțiilor bancare, vă rugăm să-l contactați pe consilierul dvs. personal sau să apelați serviciul Contactell la numărul de telefon: 022 256-456.