Sprijinind copiii cu dizabilităţi, dăruim zâmbete şi aducem bucurii

05 Dec 2016

Compasiunea, mărinimia şi bucuria dăruirii generată de Mobiasbancă, au transformat ziua de 3 decembrie în una mai altfel pentru circa 80 de copii ai Special Olympics.

Aceştia au marcat „Ziua internaţională a persoanelor cu dizabilităţi” printr-un festival al sporturilor, la care şi-au demonstrat priceperea şi abilităţile sportive la probe precum: fotbal, volei, șah, joc de dame, tenis de masă.  

Iar Mobiasbancă le-a fost alături în această zi, i-a susţinut, i-a încurajat şi le-a oferit daruri dulci, felicitându-i pentru eforturile depuse.

„Acest eveniment a reconfirmat faptul că fiecare dintre copiii speciali este un luptător, iar prin felul lor de a învinge încercările sorţii ne oferă o lecţie de voinţă şi o motivaţie în plus să identificăm soluţii pentru a contribui ca viaţa lor să fie mai uşoară, mai integrată în societate şi mai fericită”, a declarat Viorica Tudos, şeful Departamentului Comunicare şi Calitate al Mobiasbancă.

Banca a creat o tradiţie din a-i sprijini cu suflet mare pe cei mai mici, pentru că aşa este #corect!

BC „Mobiasbancă – Groupe Société Générale” S.A. este partenerul Special Olympics” Moldova din anul 2010, susținând participarea persoanelor cu nevoi intelectuale speciale la competiții sportive din țară și de peste hotare. În spiritul responsabilității sociale, Mobiasbancă susține integrarea acestor persoane în societate, promovează toleranța și deschiderea societății pentru a oferi șanse egale fiecărui cetățean al țării noastre.