Iată și cei 3 câștigători ai celei de a 8-a săptămâni a concursului nostru - myCARD - UN CARD ÎN STILUL MEU

27 Nov 2014

Ieri, 26 noiembrie 2014, Mobiasbancă – Groupe Société Générale i-a premiat pe câştigătorii celei de-a opta săptămâni a Campaniei promoţionale de pe Facebook: myCard – Cardul meu în stilul meu! Înmânarea premiilor a avut loc în oficiul central al băncii, fiecare câştigător a fost felicitat personal şi a primit câte un Voucher în baza căruia va primi un card cu design personalizat la condiții speciale. 

Conform Regulamentului Campaniei, fiecare persoană desemnată câştigător, obţine în mod automat unul din premiile Campaniei – un card cu design personalizat myCard, cu deservirea anuală 0 MDL, pentru întreaga perioadă de valabiliatate a cardului (2 sau 3 ani de valabilitate, în funcţie de tipul cardului emis). 

Îi felicităm încă o dată pe câştigători:

  1. Valeria Margineanu
  2. Elena Podavai
  3. Diana Stegarescu

Concursul continuă! Mai avem încă 3 carduri pentru a fi dăruite. Nu rata șansa să câștigi și tu un myCard gratuit. Accesează pagina oficială Mobiasbancă de pe Facebook şi intră în concurs! Încarcă poza preferată, completează datele personale, promovează cardul printre prietenii tăi şi acumulează cât mai multe voturi!

Campania se desfăşoară până la 30 noiembrie 2014. Pentru mai multe detalii accesează linkul.