Vă invităm la conferința dedicată proiectelor de Eficiență Energetică în cadrul MoSEFF

11 Dec 2015

În data de 15 decembrie a.c. Mobiasbancă va participa la Conferința cu genericul „Finanțare cu grant pentru proiectele de Eficiență Energetică și Energii Regenerabile în cadrul proiectului MoSEFF“. Evenimentul va avea loc în orașul Ungheni, str. Națională 5, Hotelul Vila Verde, cu începere de la ora 14.00.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate oportunitățile de finanțare, criteriile de eligibilitate, procesul de aplicare și desigur, istoriile de succes din cadrul programului MoSEFF. În cazul în care veți opta pentru finanțare din acest program, compania dvs. poate beneficia de grant de la 5% până la 20% din valoarea creditului.  

MoSEFF este prima linie de credit pentru întreprinderile din Moldova care doresc să investească în tehnologiile de economisire a energiei și/sau în sursele regenerabile de energie. Mobiasbancă a aderat la facilitatea MoSEFF în anul 2013 și este singura bancă care oferă asemenea servicii pe piața locală.

Participarea la eveniment este gratuită.

Pentru mai multe detalii privind evenimentul puteți apela 022 200-506, iar pentru informații cu privire la condițiile de finanțare vă rugăm să contactați consilierul dvs. personal sau să apelați serviciul Contactell 022 256-456.