Ziua uşilor deschise la Mobiasbancă

29 May 2017

Care este structura unei bănci? Cum se păstrează banii? Cum se verifică autenticitatea bancnotelor? Ce servicii şi produse sunt oferite într-o bancă? Dar şi cum să gestionezi corect banii de buzunar, reuşind, totodată, să faci economii?

Iată doar câteva întrebări la care au aflat răspuns elevii claselor a III-a şi a IV-a de la Liceul Teoretic ”Mircea Eliade” și, respectiv, Școala-gradiniță nr.152 „Pas cu Pas” din capitală, însoțiți de pedagogi.

La 24 şi 25 mai, Mobiasbancă şi-a deschis uşile pentru învăţăceii curioşi să intre în culisele lumii bancare. Încă din primele clipe ale excursiei, elevii au rămas fascinaţi de procesul de lucru într-o filială, iar oportunitatea de a avea acces în zonele securizate ale băncii le-a satisfăcut curiozitatea despre un şir de aspecte absolut necunoscute până atunci.

La final, copiii au primit cadouri și au plecat cu multe impresii și gânduri noi, majoritatea susținând că ar dori pe viitor să activeze în domeniul bancar, dar şi să revină la bancă în alte excursii.

Echipa Mobiasbancă le doreşte elevilor vacanţă frumoasă, iar lecţia de educaţie financiară învăţată în culisele băncii să-i ajute să ia mereu decizii financiare corecte.

Vedeți galeria completă de poze pe pagina noastră de Facebook.