Ziua uşilor deschise pentru clienţii Mobiasbancă din Cahul

06 Feb 2017

Clienţii Mobiasbancă din zona de sud a republicii, în special din or. Cahul au avut o oportunitate unică de a afla mai multe detalii despre proiectele şi ofertele Mobiasbancă, implicit ale filialei Cahul, care, în data de 3 februarie, a organizat Ziua uşilor deschise pentru clienţi.  

Evenimentul a avut loc în oficiul recent renovat al filialei nr. 10 din str. Republicii nr. 20/16 şi amenajat conform standardelor şi normelor internaţionale ale Grupului Société Générale.

„Ne-am propus să sporim gradul de confort şi comoditate al filialei, astfel încât clienţii, dar şi angajaţii să dispună de toate condiţiile necesare ca operaţiunile bancare să se desfăşoare la cel mai înalt nivel.

Strategia Mobiasbancă este de a oferi plus valoare activităţilor şi oportunităţi multiple clienţilor, iar evenimentul de astăzi confirmă consecvenţa acţiunilor noastre, precum şi angajamentul Mobiasbancă de contribuire la dezvoltarea economică a regiunii de sud”, a declarat Ridha Tekaia, preşedintele Comitetului de Direcţie – CEO Mobiasbancă.

Filiala recent renovată oferă o gamă completă de servicii bancare pentru persoanele fizice şi juridice, răspunzând tuturor necesităţilor acestora. De asemenea, este dotată cu un bancomat destinat  operaţiunilor de retragere a numerarului.

Clienţii şi participanţii la evenimentul Ziua uşilor deschise au efectuat, de asemenea, o mini-excursie prin filială, au intrat în culisele instituţiei şi au făcut cunoştinţă cu întreaga echipă Mobiasbancă din Cahul.  

Dezvoltăm împreună spiritul de echipă. Pentru că aşa este #corect!