Carduri de credit doar cu buletinul de identitate*

Cardurile de credit sunt instrumente moderne de plată şi de suplinire a cheltuielilor planificate sau neprevăzute, utilizând fondurile băncii.

Avantajul de bază al cardurilor de credit este faptul că poți folosi integral sau parțial linia de credit, plătind dobândă doar pentru suma şi perioada efectivă de utilizare.

MasterCard NEOS

valuta: MDL
valabilitate: 2 ani

VISA Classic

valuta: MDL
valabilitate: 2 ani

Un card de credit este opțiunea perfectă atunci când aveți nevoie de o linie de credit sigură, utilizabilă în orice moment. Cardurile NEOS și VISA Classic sunt special concepute, pentru a vă pune la resursele financiare ale băncii în caz de necesitate. Cardurile de credit pot fi utilizate timp de 2 ani, pentru orice tipuri de achiziții, în dependență de necesitățile individuale.

Metoda de obținere a unui card de credit la Mobiasbanca este cât se poate de simplă, în doar câteva etape și cu un pachet minimal de documente necesare. Cardurile de credit se emit persoanelor fizice cu respectarea condițiilor de eligibilitate. Confortul clienților este pe primul loc.

Atât MasterCard NEOS, cât și VISA Classic dispun de tehnologia cip (utilizând standardele globale EMV) și CONTACTLESS, astfel fiind ușoare în utilizare și economisind considerabil timpul deținătorului. O metodă excelentă de achitare, rapidă și facilă.

Cu cardurile de credit de la Mobiasbanca puteți efectua orice cumpărături, indiferent dacă vă aflați într-un magazin obișnuit sau ați hotărât să faceți o achiziție online. Un plus imposibil de negat este faptul că pentru astfel de operațiuni primiţi până la 60 zile perioadă de graţie, avantaj pe care nu l-ați avea dacă ați opta pentru un credit obișnuit. Puteți efectua cumpărături și în Moldova, și dincolo de hotarele ei, exact acolo unde vă aflați.

Banca are grijă de securitatea resurselor pe care dorii să le folosiți, astfel încât să puteți utiliza cardurile de credit în condiții de siguranță maximă. Puteți schimba oricând PIN codul şi consulta informaţia privind soldul contului de card (la ghișeele băncii în cazul cardului de credit NEOS sau chiar și bancomatele care aparțin altor bănci comerciale, din țară sau peste hotare – în cazul cardului VISA Classic), iar apelând Call Center la 022 256 456 puteți oricând bloca cardurile în caz de necesitate (furt sau pierdere).

Cheltuielile dumneavoastră depind doar de dorința personală, fără a fi limitate și de starea financiară de moment. Ulterior aveți posibilitatea de a plăti doar ceea ce ați utilizat, indiferent de cât anume din linia de credit ați folosit. Opțiunea perfectă pentru cheltuielile ocazionale sau neplanificate. De asemenea, o soluție bună pentru gestionarea pe termen lung a resurselor financiare personale – puteți recupera suma cheltuită la momentul oportun.

Alimentarea contului este la fel de simplă ca și celelalte opțiuni, putând fii îndeplinită inclusiv prin internet banking. Extrem de util, atât pentru persoanele care elementar nu dispun de timp, cât și pentru persoanele care pur și simplu nu au posibilitatea de a se deplasa la unul dintre ghișeele băncii.

Indiferent care dintre cardurile de credit oferite de Mobiasbanca îl veți alege, veți rămâne cu siguranță satisfăcuți de opțiunile obținute.

* în cazul în care veniturile sunt declarate la Serviciul Fiscal de Stat (clienţilor pentru care nu se face raportarea veniturilor la Serviciul Fiscal de Stat este necesară prezentarea de documente justificative suplimentare).