MobiasSMS


Serviciul de deservire bancară la distanță MobiasSMS lansat de Mobiasbancă, este cel mai simplu mod de a fi la curent cu toate informaţiile despre conturile Dvs. direct de pe telefonul mobil, prin intermediul mesajelor SMS.
 

Ce avantaje vă oferă?

  • Siguranță și control asupra operațiunilor efectuate pe conturile în Mobiasbancă 24/24, 365 zile în an;
  • Veţi economisi timp prețios şi pentru alte activități, deoarece nu mai este nevoie să veniţi la bancă sau să apelaţi banca prin telefon pentru a afla starea conturilor sau altă informaţie pentru desfăşurarea activităţii;
  • Toate interogările prin SMS se efectuează în timp real și în condiții de maximă siguranță;
  • Alertele setate pentru recepţionare în timpul comod dvs. şi de asemenea interogările efectuate la orice oră vă vor informa despre starea conturilor dvs. fără constrângeri.


Ce operațiuni puteți efectua?

  • Setarea alertelor cu privire la orice ieșire și intrare în cont;
  • Primirea informației cu privire la soldul contului, cursul valutar pentru operațiunile prin virament, mini-extrasul din cont, rata de plată pentru credit, termenul de expirare a depozitului/cardului, etc;
  • Programarea întâlnirii cu consilierul personal din filiala de deservire.


Care sunt condițiile?

Foarte simplu! Aveți nevoie doar de un telefon mobil conectat la una din rețelele operatorilor de telefonie mobilă Orange, Moldcell sau Unite.


Aflați mai multe chiar acum!

Contactați-l pe consilierul dvs. personal de la Mobiasbancă pentru a afla detalii sau apelați serviciul Contactell 022 256-456, disponibil 24/24.

CONECTAŢI-VĂ ACUM! În orice unitate Mobiasbancă!

Documente utile

Lista de tarife pentru persoane juridice
Mini Ghid de utilizare MobiasSMS
Ghid de utilizare detaliat MobiasSMS