Proiect salarial

Ideal pentru plata salariilor în condiţii sigure şi avantajoase

Proiectul Salarial de la Mobiasbanca prevede:

 • Alimentarea conturilor cu carduri ataşate ale angajaţilor, studenţilor şi altor tipuri de beneficiari ai: întreprinderilor, instituţiilor bugetare, universităţilor, liceelor, şcolilor etc.
 • Alimentarea sigură şi comodă a cardurilor cu: salarii, burse, alocaţii, alte drepturi băneşti;
 • Utilizarea serviciului Business Internet Banking* în gestiunea listei angajaților și efectuarea operațiunilor în cadrul Proiectului Salarial.
 • Relațiile dintre Bancă și Client în cadrul Proiectului Salarial sunt guvernate de Condițiile Generale Bancare.

*cu excepția instituțiilor bugetare care nu dețin un cont curent la Mobiasbanca - OTP Group S.A.

 

Avantajele de care beneficiază compania Dvs:

 • Siguranţă, prin eliminarea riscurilor de pierdere a mijloacelor bănești în procesul de manipulare şi/sau transport al numerarului.
 • Costuri reduse, prin eliminarea cheltuielilor legate de gestiunea numerarului şi organizarea casieriei.
 • Rapiditate şi simplitate, salariile angajaților vor fi puse la dispoziția acestora rapid și cu efort minim din partea Dvs. Acest lucru poate fi efectuat prin selectarea, în modulul dedicat al serviciului Business Internet Banking, a listei angajaților cu indicarea sumei salariului pentru fiecare persoană sau încărcând fișierul cu angajați. Banca va transfera suma de plată în conturile salariaților în decurs de o oră.
 • Acces la totalitatea ofertelor pentru alte produse bancare.
 • Confidenţialitatea datelor.

 

Avantajele de care beneficiază salariații Dvs:

 • Primirea salariului fără comisioane suplimentare;
 • Acces 24/7 la propriile resurse, prin retrageri de numerar și plata la comercianți, atât în ţară, cât şi în străinătate, la orice bancomat sau POS terminal, care afişează sigla Visa sau MasterCard;
 • Siguranţa păstrării mijloacelor bănești, prin eliminarea riscurilor deţinerii de numerar. În cazul pierderii sau furtului cardului este necesară apelarea către Call Center  disponibil 24/7 la 022 256 456 pentru a solicita blocarea cardului și banii din cont vor fi în siguranță;
 • Modalitate comodă de achitare a produselor și serviciilor la comercianții din tara și din străinătate.

IMPORTANT! nu se va percepe comision pentru cumpărăturile efectuate cu cardul atât la comercianţii din ţară cât şi la cei din străinătate!

 

Mai mult ca atât, angajații Dvs. pot beneficia de:

 • Susținere din partea băncii prin acordarea de credit overdraft direct pe contul de card salarial, în sumă de până la 3 salarii nete (în cazul în care are nevoie de bani urgent);
 • Bani în plus, deoarece pentru disponibilul din cont se calculează şi se achită dobândă;
 • Carduri de debit emise suplimentar la contul propriu, pentru membrii familiei, cu posibilitatea setării unor limite de utilizare;
 • Asigurarea securității cardului prin diferite metode oferite de bancă.

Încheind convenția de proiect salarial cu Mobiasbanca, angajații Dvs vor putea beneficia de oferte comerciale create special pentru ei, în condiții preferențiale (credite, depozite etc).

 

► Oferte comerciale speciale pentru angajaţi — în cadrul Proiectelor Salariale

 

♦ Overdraft salarial

Creditul overdraft este o rezervă de bani pe care banca o pune la dispoziția clientului pe cardul salarial, în baza convenției de achitare a salariilor încheiate între bancă şi companie.

Overdarft-ul poate fi utilizat parțial sau integral. Dobânda se achită doar pentru suma efectiv utilizată și pentru zile de utilizare.

 

♦ Card de debit suplimentar

Dacă dețineți un card salarial și doriți să asigurați membrii familiei cu fonduri pentru situații neprevăzute, acum aveți această posibilitate cu 50% reducere.

Puteți solicita emiterea unuia sau a mai multor carduri suplimentare atașate contului de salariu, fapt ce vă va oferi un plus de siguranță disponibilității resurselor din cont.

În situațiile în care pierdeți sau nu vă amintiți datele de autentificare ale cardul de bază, veți putea utiliza resursele din contul salarial cu cardul suplimentar. Iar pentru membrii familiei dumneavoastră, în situațiile când intervin cheltuieli neprevăzute, cardul suplimentar va asigura acces la fondurile din contul dumneavoastră de salariu.

 

♦ Reduceri la credite

Orice angajat al companiilor care au încheiate convenții de Proiect Salarial cu banca poate beneficia de reduceri speciale la dobânda creditelor.

IMPORTANT!

Nu va mai trebui să vă deplasaţi la bancă pentru a achita ratele la credite, acestea fiind achitate automat din contul de salariu. Tot ce trebuie să faceți, este să vă asiguraţi că la data de plată aveți bani suficienți în cont pentru achitarea ratei. Pentru această opțiune, nu se va percepe comision adițional.

Pentru a afla mai mult detalii vă rugăm să contactați consilierul personal de la Mobiasbanca.

 

♦ Depozite

Având un depozit bancar deschis la Mobiasbanca, acum aveţi posibilitatea să optaţi pentru transferul dobânzii direct la cardul salarial. Trebuie doar să depuneţi la bancă o cerere corespunzătoare. Nu se percepe comision adițional pentru această opţiune.  Pentru a afla mai mult detalii vă rugăm să contactați consilierul personal de la Mobiasbanca.

 

În cazul în care  încă nu sunteți client Mobiasbanca – OTP Group, însă doriţi să beneficiaţi de avantajele Proiectului Salarial sau sunteţi interesaţi de produsele şi serviciile prestate, consilierii băncii vă stau la dispoziție pentru a vă acorda toată asistenta și informaţiile adiționale de care aveți nevoie.

În același timp, oricând puteți apela Call Center disponibil la 022 256 456.

Documente utile:

Coordonatele beneficiarilor pentru deschidere client, cont, card si tabel nominal

Coordonatele conturilor beneficiarilor deschise în banca

Fișier de transfer din contul clientului în conturile beneficiarilor

Procura pentru Proiect Salarial