Promoţii

Răsfăț de primăvară de la Mobiasbanca

În luna martie, ”Ma îți aduce în dar răsfăț de primăvară”, lansând o nouă campanie promoțională dedicată clientelor băncii, care vor fi premiate cu certificate SPA.

Tot ce trebuie să faceți este să achitați cu cardul de la Mobiasbanca cel puțin 5 cumpărături efectuate în perioada 1 - 31 martie, valoarea fiecăreia fiind de minimum 100 de lei și, astfel, intrați automat în tombolă.

În aprilie, conform rezultatelor tragerii la sorți, vom anunța cele 60 de cliente norocoase, care vor beneficia de certificate cadou în valoare de 500 lei fiecare la proceduri SPA. Mai multe detalii sunt disponibile în Regulamentul campaniei promoționale

Credite și leasing pentru agricultori întreprinzători

Profită de oferta unică în Moldova și lasă-ți afacerea să crească chiar de azi.

Doar la Mobiasbanca beneficiezi de credit sau leasing cu până la 90% reducere la rata dobânzii.

În parteneriat cu CNH Industrial Capital, una dintre cele mai mari organizații financiare mondiale, Mobiasbanca oferă finanțare unică și exclusivă în Republica Moldova pentru achiziționarea tehnicii agricole de la cele mai recomandate branduri - Case IH și New Holland.

În plus, ai parte de multe avantaje: 

 • contribuția proprie minimă: 25% pentru finanțările în Leasing și 35% pentru finanțările în Credit
 • grafic flexibil de rambursare, cu posibilitatea aprobării unei perioade de grație
 • condiții preferențiale privind structura gajului
 • cea mai largă ofertă a resurselor din fondurile Organizațiilor Financiare Internaționale
 • GRANT de la 10% până la 15% din suma finanțării acordată în cadrul programului de colaborare cu BERD și UE „EU4BUSINESS-EBRD Credit Line”
 • reduceri de 10% la rata dobânzii pentru creditele destinate finanțării capitalului circulant
 • deschiderea și deservirea contului curent nou pentru 6 luni – GRATUIT

Echipa Mobiasbanca – OTP Group S.A. este la dispoziția ta. Apelează  24/24 Serviciul Call Center la 022256456, vizitează cea mai apropiată filială a băncii și bucură-te de tehnica agricolă la cea mai avantajoasă ofertă în Moldova.

Agricultorii întreprinzători aleg Ma, pentru că așa este #corect!

Suntem deschiși și sâmbătă - pentru tine și afacerea ta!

În fiecare zi, de luni până vineri, ai de făcut o mulțime de lucruri. Le reușești, dar, parcă, dacă ar fi o zi în plus la dispoziție, le-ai face pe toate în voie – luând decizii asumate, chibzuite, de care să fii cu adevărat mulțumit.

Pentru toate lucrurile importante de pus la PUNCT, Mobiasbanca îți stă la dispoziție și sâmbătă. 9 filiale sunt deschise pentru tine și afacerea ta, oferindu-ți serviciile și produsele de care ai nevoie – credite pentru nevoi personale sau ipotecare, conturi de depozit sau carduri bancare Mastercard și VISA, în lei sau valută, schimb valutar sau alte produse și servicii atât de necesare.

Sâmbătă te așteptăm în următoarele filiale din municipiile:

Chișinău:

 • Filiala nr. 51 Creangă (str. Ion Creangă, 49/2)

 • Filiala nr. 4 Dacia (bd. Dacia 16/1)

 • Filiala nr.  19 Dalia (str. Zelinschi, 7/1)

 • Filiala nr. 27 Miorița (str. Vlad Țepeș, 1)

 • Filiala nr. 23 Mircea cel Batrân (bd. Mircea cel Bătrân, 11)

 • Filiala nr. 24 Soiuz (str. Alecu Russo, 1/5)

 • Filiala nr. 25 Ştefan cel Mare (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 77)

și Bălți:

 • Filiala nr. 44 Bum (str. Alexandru cel Bun, 5)

 • Filiala nr. 31 Vasile Alecsandri (str. Acad. Nicolae Filip, 2)

Echipa Mobiasbanca – OTP Group S.A. este la dispoziția ta!

Mobiasbanca lansează o nouă campanie – „Alege chiar tu dobânda la noul tău card de credit”

Mobiasbanca lansează campania — „Alege chiar tu dobânda la noul tău card de credit”. Vino* la orice unitate Ma, deschide un card de credit NEOS şi câştigă o dobândă redusă.

 de la 10% la 19%

În plus, beneficiezi de comision zero pentru deservirea anuală a cardului**.
 

* Oferta este valabilă pentru clienţii Mobiasbanca care vor deschide un card de cred în perioada 1 septembrie - 31 octombrie 2011
** pentru cardul de credit NEOS Cirrus/Maestro
*** reducerile la comisionul de deservire anuală a cardului şi dobânda creditului se acordă pentru primul an de valabilitate a cardului şi, respectiv, a liniei de credit

Mobiasbanca lansează o nouă campanie promoţională – vara fără dobândă

În perioada 1 iulie – 31 august 2011:

 • persoanele fizice ce vor beneficia de un credit în luna IULIE – nu vor achita dobânda pe parcursul primelor 2 luni ale contractului de credit (dobândă 0% – pentru 2 luni).
 • persoanele fizice ce vor beneficia de un credit în luna AUGUST – nu vor achita dobânda pe parcursul primei luni a contractului de credit (dobândă 0% – pentru 1 lună).

Mobiasbanca tinde în permanenţă să ofere cele mai comode şi mai avantajoase produse şi servicii bancare. Campania promoţională „Vara fără dobândă”, vine să completeze această tendinţă.

 

Produsele de credit incluse în campania promoţională sunt: 

Credite fără garanţii

 • Credit RETAIL – Credit pentru procurarea bunurilor şi achitarea serviciilor din magazinele sau oficiile partenerilor (peste 270 de întreprinderi specializate în comercializarea mărfurilor şi prestarea serviciilor, agenţii de turism).
 • Credit TO-TO – Credit pentru nevoi personale nenominalizate (nu trebuie indicată destinaţia creditului). Creditul se acordă în numerar, iar achitarea este lunară conform graficului în plăţi egale. Suma creditului – până la 60 000 lei.
 • Credit STUDY – Credit pentru achitarea contractelor de studii (orice gen de studii).
 • Credit Work&Travel – Credit pentru finanţarea cheltuielilor legate de participarea în programele Work and Travel, organizate de către agenţiile specializate.

 

Credite cu garanţii

 • Credit PROSPER – Credit pentru nevoi personale nenominalizate în sumă de până la 2 000 000 lei (nu trebuie indicată/justificată destinaţia creditului). Printre destinaţiile creditului pot fi: organizarea nunţii, cheltuielile ocazionate de naşterea unui copil, renovarea apartamentului/casei, reparaţia automobilului, procurarea mobilei, o vacanţă de vis, refinanţarea creditelor de la alte bănci, etc.
 • Credit AUTO – credit pentru achiziţionarea de automobile noi şi rulate, atât de la dealeri autorizaţi, cât şi de la persoane fizice. Suma creditului poate fi de maxim 400 000 MDL.
 • Credit IMOBILIAR – credit pentru construcţia sau procurarea unui imobil (apartament, casă) de pe piaţa primară sau secundară.

Campanie "da! eu pot să-i aduc acasă pe cei dragi!" (1 aprilie – 31 iulie 2011)

În perioada 1 aprilie – 31 iulie 2011, Mobiasbanca – OTP Group S.A. alături de sistemul rapid de transferuri băneşti Western Union organizează campania naţională "da! eu pot să-i aduc acasă pe cei dragi!". Campania se desfăşoară în toate agenţiile Ma.

Cum? Este suficient să primeşti sau să expediezi un transfer în orice unitate a băncii şi devii automat participant la campanie. Pentru aceasta trebuie să completezi talonaşul pe care îl primeşti de la operatorul de ghişeu şi să îl remiţi acestuia. Câştigă unul din următoarele premii:

 • Premii garantate: 17 000 rame foto
 • Premii mari: 100 vouchere pentru bilete de avion x 500 USD

În cadrul campaniei vor avea loc două trageri la sorţi: în 10 iunie şi 11 august 2011. Pentru detalii accesează regulamentul campaniei sau telefonează la Serviciul Call Center Mobiasbanca 256-456.

Campania promoţională „Primeşte şi câştigă cu Ma” (15 martie 2011 – 15 mai 2011)

Poţi câştiga 10 000 lei cu Ma, primind trei transferuri în sumă cumulativă mai mare de 500 USD prin intermediului sistemelor de transfer rapid:

În una din cele peste 50 de locaţii Mobiasbanca primeşti un cupon prin care poţi câştiga garantat geantă Mobiasbanca pentru fiecare al treilea transfer efectuat, în sumă cumulativă a transferurilor mai mare de 1 000 USD.

3 transferuri
în sumă de 1 000 USD =

  Ce ai de făcut?

 • Primeşte trei transferuri prin Western Union, Unistream, Contact, Anelik sau Banco Popolare,
 • completează cuponul de participare cu trei transferuri,
 • înmânează cuponul Operatorului bancar
 • şi eşti înscris în tragerea la sorţi.

Acţiune valabilă între 15 martie 2011 – 15 mai 2011. 

Pentru detalii accesează Regulamentul campaniei.
 

Campania „pot eu aduce culoare in viata mea? da!" (a doua etapă 1 septembrie - 30 noiembrie 2010)

Western Union în parteneriat cu Mobiasbanca a lansat campania naţională “pot eu aduce culoare în viaţa mea? da!

În cadrul campaniei „pot eu aduce culoare în viaţa mea? Da!”, desfăşurată de Western Union (prin reprezentantul său în Republica Moldova – compania Grupul Proiectelor Inteligente) în parteneriat cu Mobiasbanca – OTP Group S.A. şi alte bănci din Republica Moldova, a avut loc cea de-a treia tragere la sorţi. În cadrul acesteia au fost desemnaţi 3 câştigători şi clienţi ai Mobiasbanca care au câştigat premii în valoare de 500 de lei fiecare. Campania „pot eu aduce culoare în viaţa mea? Da!” va continua până pe data de 30 noiembrie. Cea de-a patra şi ultima tragere la sorţi a câştigătorilor campaniei va avea loc pe data de 16 decembrie, la care vor fi puse la bătaie premii băneşti cu valoare cuprinsă între 500 şi 10.000 de lei.
Efectuează transferuri de bani prin Western Union de la oricare din cele peste 50 de locaţii Mobiasbanca şi participă la promoţie. La transfer operatorul bancar îţi va oferi un cupon promoţional în dependenţă de suma de bani transferaţi, după cum urmează:

 • Cupon oranj – pentru sumele cuprinse între 1 – 250 USD/ 1-175 EUR
 • Cupon verde – pentru sumele cuprinse între 250,01 – 500 USD/ 175,01 – 350 EUR;
 • Cupon roşu – pentru sumele mai mari de 500 USD/ 350 EUR

Cuponul este necesar de a-l completa cu datele solicitate şi de a-l preda operatorului pentru aplicarea ştampilei în locul special destinat pentru aceasta.
Cupoanele vor participa la extragerea lunară şi câştigătorii vor primi premii băneşti.

În cadrul valului IV al campaniei „pot eu aduce culoare în viaţa mea? da!” vor fi oferite următoarele premii:

 • 75 de premii x 5 00 lei
 • 25 de premii x 2, 500 lei
 • 5 de premii x 10, 000 lei

Vino la Mobiasbanca şi fii TU fericitul câştigător! Pentru detalii accesează regulamentul campaniei sau telefonaţi la Info Line Mobiasbanca 256-456.
 

Campania „Electrocasnice cadou” (17 noiembrie - 15 decembrie 2010)

Poţi cîştiga multe premii electrocasnice mari si mici în perioada 17 noiembrie -15 decembrie, în unităţile Mobiasbanca din or. Chişinău şi Bălţi. Ce ai de făcut:
 • contractează un credit RETAIL sau TO-TO
 • completează cuponul de participare primit prin poştă sau de la consilierul băncii
 • şi eşti înscris la tragerea la sorţi săptămînală

 Acţiune valabilă între 17 noiembrie-15 decembrie 2010  Pentru detalii accesează regulamentul campaniei Avem câştigătorii pentru 3 din cele 4 săptămâni de promoţie:

 • săptămâna 17 - 24 noiembrie: Conica Tatiana şi Proca Lidia;
 • săptămâna 25 noiembrie - 1 decembrie: Modîrcă Tamara, Udrea Veaceslav;
 • săptămâna 2 - 8 decembrie: Buga Ludmila, Radu Maria;
 • săptămâna 9 - 16 decembrie: Popa Nelea, Fronea Valentina, Oprea Elena.
   

Îi felicităm şi le urăm succes celorlalţi la ultima tragere la sorţi din 16 decembrie.
 

Campania „Transferă şi cîştigă cu Ma" (14 octombrie-31 decembrie 2010)

Poţi cîştiga 50 000 de lei cu Ma, pentru fiecare tranzacţie efectuată prin intermediului sistemelor:

În una din cele peste 50 de locaţii Mobiasbanca primeşti un cupon prin care poţi câştiga multe premii atractive:

3 mari premii de 50.000 de lei, 10.000 sau 5.000
5 premii a câte 1 000 lei
50 premii a câte 500 lei
  Ce ai de făcut?

 • efectuează transferuri prin Western Union, Unistream, Contact, Anelik şi Banco Popolare,
 • completează cuponul de participare,
 • înmînează cuponul Operatorului bancar
 • şi eşti înscris în tragerea la sorţi.

Acţiune valabilă între 14 octombrie-31 decembrie 2010 Pentru detalii accesează regulamentul campaniei. Concursul “Transferă şi câştigă cu Ma” , organizat de Mobiasbanca – Groupe Societe Generale, şi-a desemnat câştigătorii. În perioada 14 octobrie – 31 decembrie 2010 toţi clienţii care au efectuat sau primit transferuri băneşti prin sistemele Western Union, Unistream, Anelik, Contact, Banco Popolare au avut şansa să participe la concurs prin completarea unui cupon de participare. In data de 18 ianuarie 2011, în prezenţa clienţilor a avut loc tragerea la sorţi şi desemnarea câştigătorului premiului de 50000 Lei, 10000 lei, 5000 lei, 5 premii în valoare de 1000 lei si a celor 50 de câştigători de premii în valoare de 500 Lei. In urma extragerii, câştigătorul marelui este Dna Bogdanov V. din oraşul Chişinău. Printre câştigători sunt clienţi ai băncii care au efectuat transferuri în filialele din toate zonele ţării. Lista completă a câştigătorilor poate fi vizualizată aici. Le mulţumim tuturor clienţilor noştri pentru participare şi promitem că vom pregăti o mulţime de surprize în anul 2011! Credite ipotecare — o ofertă inedită! (7 octombrie-31 decembrie 2010)

Îţi doreşti să cumperi un apartament, o casă sau un teren? Acum ştii cine te ajută! Mobiasbanca e alături de tine ca să îţi cumperi propria locuinţă! Grăbeşte-te, până la sfârşitul anului 2010 ai 0% comision la acordare. Află mai multe detalii la Info Line 256-456 sau vino în cea mai apropiată agenţie Ma. Şi nu uita, acum ştii cine te ajută!

Ofertă super avantajoasă la credite pentru populaţie (8 septembrie- 8 octombrie 2010)

După cum bine ştiţi, Mobiasbanca a împlinit în acest an 20 de ani de activitate bancară în Moldova şi a lansat la începutul verii curente o serie de promoţii avantajoase cu genericul „20 de ani — suntem alături”. În această toamnă promoţia continuă! În perioada 8 septembrie — 8 octombrie 2010, Mobiasbanca reduce dobânzile la creditele pentru populaţiei până la –20 %*.
Produs Termen Dobânda
standard
Dobânda promoţională
Auto 6-60 luni 19% 17,10%
Prosper (max 2 000 000 MDL) 6-36 luni
36-60 luni
17%
18%
15,30%
16,2%
Prosper simplu (max 200 000 MDL) 12-36 luni
37-60 luni
61-84 luni
17%
18%
19%
15,30%
16,20%
17,10%
Neos 24 luni 21% 19,95%
ToTo 6-12 luni 21% 18,90%
ToTo 13-25 luni 22% 19,80%
ToTo dublu 36 luni 23% 20,70%
Lejer 6-24 luni 19% 18,05%

Reduceri -20% de aniversarea băncii!

BC „Ma – OTP Group S.A.” S.A. sărbătoreşte 20 ani de activitate bancară în Republica Moldova prin lansarea unei oferte speciale dedicate clienţilor persoane fizice „20 ANI — SUNTEM ALĂTURI”. În acest context, în perioada 5 iulie — 6 august 2010, Mobiasbanca — OTP Group S.A. reduce dobînzile pentru creditele fără gaj şi cardurile bancare până la — 20 %*.

Reduceri credite persoane fizice: *Tabelul cu ratele dobânzii actuale pentru toţi clienţi noi în perioada 5 iulie — 6 august 2010:
 

Tip credit Rata dobânzii
RETAIL 
 
16,15%
 
TO-TO (12/25luni) 17,85/18,70%
TO-TO Double 18,40%

Reduceri carduri bancare:

Pentru comisionul de administrare anual pentru primul an de gestiune (Cirrus/Maestro, MasterCard Standard şi MasterCard Business) — 20% reducere. *Tabelul cu comisonul de deservire anual pentru primul an de gestiune pentru toate cardurile noi deschise în perioada 5 iulie — 6 august 2010.

 Tip card Comision de administrare anual (pentru primul an de gestiune) 
 Cirrus/Maestro  3,2 EUR
 MasterCard Standard   16 EUR
 MasterCard Business  48 EUR

   

Mobiasbanca se gîndeşte la viitorul copiilor tăi!

Deschide pînă la 18.08.2010 pentru copilul tău un cont de economii de tipul ATUSTART sau ATUSPRINT şi banca va transfera la acest cont un bonus* în mărime de 500 MDL sau 50 USD, sau 30 EURO (în dependenţă de valuta contului). Ofertă valabilă doar pentru primele 100 conturi deschise. * În cazul în care la situaţia din 31.12.2010 soldul contului nu atinge mărimea de 5000MDL/500USD/300EURO, banca are dreptul necondiţionat să retragă din contul clientului mărimea bonusului acordat.

Acum ai o ofertă cu adevărat bună!

În perioada 20 martie 2010 – 20 iunie 2010 transferă cumulativ 1000 Euro sau mai mult şi primeşti un MasterCard în valuta aleasă de tine la un preţ deosebit! Doar 15 Euro pentru un MasterCard Classic pe care poţi să îl foloseşti în toată Moldova şi în milioane de locaţii în toată lumea. Scurte condiţii şi cum beneficiez de ofertă: Ce sisteme de transferuri participă la acţiune?
 • Şi dacă eu primesc sau transfer banii în ruble sau dolari?
  - Nicio problemă! Aceste transferuri sunt eligibile şi se calculează echivalentul lor la cursul Banca Naţională a Moldovei din ziua efectuării transferului
 • Am colectat toţi banii!
  - Felicitări, te rugăm să te adresezi la una din subdiviziunile băncii pentru a depune cererea pentru eliberarea cardului.

Campania „pot eu aduce culoare in viata mea? da!" (prima etapă 1 aprilie - 30 iunie 2010)

În perioada 1 aprilie –  30 iunie 2010, Mobiasbanca – OTP Group S.A. alături de sistemul rapid de transferuri băneşti Western Union organizează prima etapă a campaniei: "pot eu aduce culoare in viata mea? da!". Campania se desfăşoară în toate agenţiile Ma.

Cum? Este suficient să faci un transfer în orice unitate a băncii şi devii automat participant la campanie. Pentru aceasta trebuie să completezi talonaşul pe care îl primeşti de la operatorul de ghişeu şi să îl remiţi acestuia. Premiile care pot fi câştigate sunt următoarele:

 • Premii mari: 20 de premii a câte 10 000 MDL
 • Premii intermediare: 100 de premii câte 2 500 MDL
 • Premii mici: 300 de premii câte 500 MDL

În cadrul primei etape a campaniei vor avea loc 2 trageri la sorţi: în 31 mai şi 19 iulie 2010. Pentru detalii accesează regulamentul campaniei sau telefonaţi la Info Line Mobiasbanca 256-456.