Campania - „Te ajutăm să devii proprietar!”

Joi, 25 Octombrie 2012 - Luni, 31 Decembrie 2012

In fiecare zi, consilierii de clientelă Mobiasbancă ajută zeci de clienţi să-şi facă viaţa mai bună şi să-şi cumpere propria locuinţă.

Vino şi tu la Mobiasbancă, la consilierul tău personal care te va ajuta să-ţi construieşti  propriul viitor şi să devii proprietar! Acum poţi beneficia de o ofertă specială: Credite imobiliare - până la 20 de ani, cu o dobândă de doar - 7,95% pentru primul an de finanţare!

În plus doar în perioada promoţională poţi beneficia de un card de credit Neos pentru cheltuieli de amenajare a locuinţei la dobânda creditului imobiliar de doar 7,95% pentru primul an de finanţare.

Te aşteptăm în toate filialele şi agenţiile Mobiasbancă, unde consilierul tău personal este gata să răspundă solicitărilor tale, iar pentru o gestiune eficientă a timpului tău, stabileşte o întâlnire planificată cu consilierul personal printr-un simplu apel telefonic. Întâlnirea Planificată – mult mai simplu şi comod!

Promoţia este valabilă în perioada 25 octombrie - 31 decembrie 2012.

Detaliile ofertei pentru creditele imobiliare poţi găsi accesând pagina destinată creditelor imobiliare sau apelând la Serviciul Contactell 022 256-456.