Summer Fest 2022 - cel mai așteptat eveniment al verii

Summer Fest 2022 - cel mai așteptat eveniment al verii

Petrecem vara împreună, într-o atmosferă incendiară, la cel mai așteptat eveniment open-air al verii – Summer Fest 2022.

La ediția aniversară de cinci ani de Summer Fest, OTP Bank și Visa - partenerii oficiali ai evenimentului, ți-au pregătit multe activități interesante, premii și concursuri.

Vino împreună cu prietenii în zonele noastre și testează Realitatea Virtuală 5D, relaxează-te și admiră priveliștea panoramică spre scenă și festival, aplică un digital tattoo și creează fotografii cool în zona noastră foto.

Iar dacă ești activ, te alegi și cu premii de valoare:

  1. Postează o poză cu tine sau prietenii tăi din zona noastră foto și poți câștiga o pereche de căști wireless JBLVezi Regulamentul Promoției.
  2. Plătește cu Visa OTP Bank la festival și pentru fiecare tranzacție de minim 100 lei, primești 10% cashback și un premiu garantatVezi Regulamentul Promoției.
  3. Vino în zonele noastre și solicită un certificat pentru emiterea și deservirea gratuită a unui card de debit Visa Gold și poți câștiga unul din cele 2 seturi de căști wireless JBL. Vezi Regulamentul Promoției.


De ce Summer Fest? - CEA MAI MARE SCENĂ pe care a văzut-o Moldova, cel mai mare număr de invitați speciali în cadrul unui concert, cel mai mare număr de oaspeți și cele mai tari emoții!

Fii alături de Visa și OTP Bank pentru momente de distracție la maxim, amintiri frumoase și premii pe măsură, mult soare și emoții pozitive!

Distribuie pe Facebook