Cel de-al șaptelea iPhone 12 a fost câștigat. Află detalii.

Cel de-al șaptelea iPhone 12 a fost câștigat. Află detalii.


Cel de-al șaptelea iPhone oferit de Mobiasbanca – OTP Group în cadrul campaniei promoționale pentru credite neasigurate a ajuns in mâinile câștigătorului. În această săptămână norocul i-a surâs Anei Martiniuc, locuitoare a orașului Bălți. Ana a contractat un credit de consum fără gaj de la Mobiasbanca - OTP Group pentru a merge la nunta surorii sale și a se bucura împreună de acest eveniment important. Acum cu ajutor acestui premiu, Ana va surprinde cele mai frumoase momente, alături de miri.

”Am luat un credit de consum, pentru a merge la nunta surorii. Iar peste câteva zile, am fost anunțată că am câștigat un iPhone 12. Nu mi-a venit să cred că este adevărat. Am rămas plăcut surprinsă de acest premiu oferit de bancă!” – ne spune Ana Martiniuc.


”Ne bucurăm pentru câștigătoarea noastră, care a beneficiat de un credit de la Mobiasbanca – OTP Group, simplu, comod și rapid. Susținem clienții noștri în realizarea tuturor ideilor și dorințelor, oricât de ambițioase ar fi, oferindu-le finanțare în condiții avantajoase și servicii de deservire la distanță de ultimă generație. Înmânez cel de-al șaptelea premiu cu o deosebită plăcere și sunt convins că acest telefon ultramodern îi va permite câștigătoarei noastre să beneficieze de toate avantajele oferite de bancă, oricând și oriunde s-ar afla, grație noii aplicații OTP Internet si Mobile Banking” – declară Petru Delinschi, Vicepreședinte al Comitetului Executiv – Director Comercial Retail Banking.


Acum este cea mai potrivită perioadă pentru a-ți pune dorințele pe upgrade! Aplică pentru un credit de consum fără gaj până pe 12 iunie 2021, online sau în orice sucursală a băncii și beneficiază de o rată a dobânzii fixă - de la 3% anual, ZERO comision de analiză dosar și aprobare rapidă de la 15 minute*.

Mai mult, ai șansa de a câștiga unul dintre cele 2 telefoane iPhone 12 rămase în joc.Vezi detalii aici sau contactează Call Center la +373 22 256 456 și solicită o programare cu un consilier al băncii.

Aici poți consulta și Regulamentul Campaniei.

Pune-ți dorințele pe upgrade
cu Mobiasbanca - OTP Group

*Termenul de aprobare poate depinde de suma creditului/complexitatea dosarului de credit, iar rata dobânzii poate depinde atât de suma creditului, cât și de categoria clientului (clienții care își primesc salariul pe cardurile Mobiasbanca – OTP Group, clienții care au istorie creditară pozitivă sau care activează în sectorul medical). În cazul în care informația privind veniturile solicitantului din baza de date a Serviciului Fiscal de Stat nu este concludentă sau lipsește, va fi necesar de a prezenta documente confirmative adiționale. Pentru о sumă mai mare de 100 000 lei, se va solicita confirmarea deținerii unui bun imobil în proprietate și poate fi solicitată fidejusiunea unei persoane terțe.
Exemplu de calcul reprezentativ: pentru un credit de nevoi personale, fără gaj, în sumă de 200 000 lei, cu о dobândă fixă de 3%, pe un termen de 60 luni, cu un comision lunar de administrare de 0,5% de la suma acordată, DAE (dobânda anuală efectivă) constituie 14,27%.

Distribuie pe rețelele de socializare