Al doilea iPhone 12 a fost înmânat | Află cum poți deveni unul dintre câștigători

Al doilea iPhone 12 a fost înmânat | Află cum poți deveni unul dintre câștigători

Cel de-al doilea iPhone 12 oferit în cadrul campaniei promoționale destinată creditelor de consum fără gaj, a fost înmânat clientului câștigător

“Când am fost telefonată și anunțată despre faptul că sunt câștigătoarea unui iPhone 12, nu-mi venea să cred. Am contractat un credit pentru nevoi personale și așa am participat automat în concurs. Sunt foarte fericită să primesc acest premiu, la care puteam doar să visez. Toată familia a fost încântată de noutate, în mod special copiii.” ne spune Cristina Manoli, cea de-a doua câștigătoare în cadrul campaniei promoționale.

“În acest an ne-am propus nu doar să acordăm clienților noștri credite de nevoi personale în condiții avantajoase, ci și șansa de a câștiga premii valoroase. Ne bucurăm să aflăm că acest premiu a fost unul dorit și suntem convinși de faptul că noul telefon ultramodern o va ajuta pe câștigătoare să-și gestioneze conturile bancare de la distanță, prin intermediul noului serviciu de online banking pe care l-am lansat de curând - OTP Internet și Mobile Banking” declară Tatiana Stroici, șef secție Marketing și Cercetări.

Nu rata șansa de a câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 8 telefoane iPhone12 rămase în joc. Aplică până pe 12 Iunie 2021 pentru un credit de consum fără gaj, online sau în orice sucursală a băncii, și beneficiază de o rată a dobânzii avantajoasă - de la 3% anual, ZERO comision de analiză dosar și aprobare rapidă de la 15 minute.

Tu poți fi următorul câștigător!

Vezi detalii aici sau contactează Call Center la +373 22 256 456 și solicită o programare cu un consilier al băncii.
Aici poți consulta și Regulamentul Campaniei.

Pune-ți dorințele pe upgrade
cu Mobiasbanca - OTP Group

Distribuie pe rețelele de socializare