Ofertă promoțională! Deschide acum depozite în lei cu dobânzi de până la 13,5% anual și primești un card Visa Gold gratuit și șansa de a câștiga un aspirator robot performant! Vezi ofertele recomandate de OTP Bank.
Excelența Sa Ambasadorul Ungariei în vizită la OTP Bank

Excelența Sa Ambasadorul Ungariei în vizită la OTP Bank

Dimineața zilei de joi a fost marcată de un eveniment important și totodată plăcut pentru întreaga echipă OTP Bank. Excelența Sa dl Sándor Szabó, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Ungariei în Republica Moldova a onorat cu vizita sa subsidiara moldovenească a OTP Group - un jucător bancar dominant în Ungaria și în regiunea Europei Centrale și de Est.

În cadrul întrevederii cu Președintele Comitetului Executiv - CEO al OTP Bank Moldova, domnul Bogdan Spuză, au fost discutate oportunitățile eventualelor parteneriate între instituția bancară și Ambasada Ungariei în Republica Moldova, politicile și strategiile de implicare reciprocă, cât și activitățile planificate pentru perioada apropiată.

Vizita Excelenței Sale poartă o importanță primordială pentru menținerea și dezvoltarea relațiilor de parteneriat stabile, fructuoase și de lungă durată între cele două instituții.

OTP Group, cu sediul central în Budapesta, Ungaria, este unul dintre cele mai stabile grupuri financiare din regiunea Europeană Centrală și de Est, cu un profit remarcabil și poziții stabile de capital și lichiditate. În prezent, grupul bancar oferă servicii financiare universale în 11 țări cu peste 16,3 milioane de clienți, având o rețea de aproape 1500 de sucursale și peste 38000 de angajați.

Distribuie pe Facebook