Ofertă de sărbători de la OTP Bank

Ofertă de sărbători de la OTP Bank

Credite fără gaj, până la 450 000 de lei per familie
Credite fără gaj, până la 450 000 de lei per familie

Acum poți obține credite fără gaj, de până la 450 000 per familie și cu aprobare de la 15 minute*. Iar de alegi cardul de credit de la OTP Bank primești 1% cashback** și 60 zile fără dobândă, pentru o rezervă de bani mereu la îndemână.

Mai mult, ca să uiți de stres și să te simți protejat financiar în situații neprevăzute, poți opta pentru asigurarea de accidente de la OTP Bank, la un preț avantajos!

Și pentru că lucrurile bune vin la pachet, îți oferim GRATUIT:

  • Un card de debit dotat cu tehnologia 3D-Secure biometric, ideal pentru utilizare națională și internațională
  • Acces securizat 24/7 la OTP Internet și Mobile Banking, care-ți permite să-ți gestionezi conturile bancare personale și de afaceri oricând și de oriunde, într-o singură aplicațieBucură-te de sărbători magice,

cu OTP Bank

Exemplu de calcul: Pentru un credit de nevoi personale, fără gaj, în sumă de 350 000 lei, cu о rată flotantă a dobânzii de 5%, pe un termen de 60 luni, cu un comision lunar de administrare de 0,5% de la suma acordată și comision de analiză dosar de 350 lei achitat la eliberarea creditului DAE constituie 16,27%. Banca atenționează consumatorii asupra responsabilității de rambursare a creditelor.

*Suma maximă de acordare a creditelor de consum fără gaj este de 350 000 MDL sau echivalentul în valuta creditului, pentru un debitor și de 450 000 MDL sau echivalentul în valută a creditului pentru un grup de persoane (de ex. soț/soție, care participă concomitent cu debitorul la achitarea creditului). Termenul de aprobare poate depinde de suma/complexitatea dosarului de credit, iar rata dobânzii poate depinde atât de suma creditului, cât și de categoria clientului (clienții care își primesc salariul pe cardurile OTP Bank, clienții care au istorie creditară pozitivă sau care activează în sectorul medical). În cazul în care informația privind veniturile solicitantului din baza de date a Serviciului Fiscal de Stat nu este concludentă sau lipsește, va fi necesar de a prezenta documente confirmative adiționale. Pentru o sumă mai mare de 100 000 lei, se va solicita confirmarea deținerii unui bun imobil în proprietate și poate fi solicitată fidejusiunea unei persoane terțe. 

**pentru tranzacțiile efectuate cu cardurile de credit Visa, la locațiile comercianților care afișează sigla VISA, inclusiv si online pe teritoriul Republicii Moldova, conform Regulamentului oficial al campaniei promoționale de loialitate atașat cardurilor VISA emise de OTP Bank.

Distribuie pe Facebook