Responsabilitate socială corporativă

Politica dialogului activ cu societatea civică este în strânsă corelaţie cu cultura noastră corporativă şi formează baza pentru valorile noastre culturale.

Société Générale a transformat responsabilitatea în parte integrantă a businessului, luând în considerare specificul geografic, cultural, social şi economic caracteristice fiecărei ţări în care activează.

 

Dezvoltăm împreună spiritul de echipă

Vă invităm să ne reamintim împreună 25 de proiecte sociale implementate cu succes de Mobiasbanca – OTP Group S.A., care au lăsat o amprentă în societate şi în inimile voastre.

 

Mobiasbanca – OTP Group S.A. promovează oamenii talentați prin proiectul „150 de Moldoveni. Descoperim Moldova” realizat împreună cu agenția „Publicis Moldova”, care şi-a luat angajamentul de a găsi oameni frumoşi prin talentul şi munca lor, pentru a promova adevăratele modele de viaţă. Proiectul a fost inițiat odată cu aniversarea a 150 de ani de la fondarea Grupului Société Générale în 2014 și s-a finalizat în cadrul altui eveniment grandios – 25 de ani de activitate a Mobiasbanca în Moldova.

 

Sport

 


Binefacere

 


Susținerea talentelor

 

Go green