Beaujolais Nouveau 2018 – un eveniment plin de savoare

Cu o aromă intens fructată, cu note de căpşuni, banane, jucăuş şi armonios, vinul Beaujolais Nouveau 2018 şi-a deschis buchetul de miresme şi savori pentru clienţii Mobiasbancă, invitaţi să se delecteze din licoarea noii roade la un eveniment select în capitală.
 
Vinul a fost adus din Franţa, regiunea Beaujolais şi sărbătorit în unison în toată lumea – anual, în a treia zi de joi a lunii noiembrie, când se dă start petrecerii cu faimoasa afirmaţie „Beaujolais Nouveau est arrive!”.
 
Pentru al şaselea an Mobiasbancă celebrează împreună cu clienţii săi acest eveniment, fiind o oportunitate excelentă de socializare, de sărbătorire a succeselor comune şi de punere în valoare a tradiţiilor vinicole seculare ale Franţei şi Republicii Moldova. 
 
„Unul dintre mesajele cheie pe care le promovăm este încrederea. La Mobiasbancă, zi de zi, credem în potenţialul Republicii Moldova, în clienţii noştri şi suntem onoraţi că aveţi încredere în noi. Acest lucru ne determină să lucrăm şi mai bine, fiind convinşi de caracterul durabil şi de succesul relaţiilor noastre de parteneriat”, a declarat Antoine Gabizon, preşedintele Comitetului de Direcţie – CEO Mobiasbancă.  
 
Ambasadorul Franţei în Republica Moldova, Excelenţa Sa Pascal Le Deunff, a menţionat: „La fel ca şi Franţa, Moldova este un mare producător de vinuri, iar sectorul vitivinicol este un domeniu important pentru economia RM. Se dezvoltă relaţiile şi schimbul de experienţă între vinificatorii din R. Moldova şi  Franţa. Eu am încurajat şi voi continua să încurajez aceste relaţii”, a adăugat ambasadorul.
 
Stilul şi rafinamentul evenimentului Beaujolais Nouveau a devenit recognoscibil prin eleganţa şi coloritul de emoţii transmise clienţilor băncii.
 
De altfel, este încă o reflectare a ceea ce reprezintă Mobiasbancă pentru clienţii săi: o bancă autohtonă cu acţionari majoritari francezi, care susţine cu încredere şi pasiune economia naţională, antreprenorii şi persoanele fizice care vor să-şi transforme visurile în realizări.
 
Credem în relaţiile durabile pe care le construim împreună!