«Великолепный капитан великолепной команды» попрощался

2017

Prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip, guvernatorul Băncii Naționale a RM, Sergiu Cioclea, reprezentanţi ai Société Générale, ambasadori, miniştri, parteneri şi clienţi au venit să aprecieze realizările obținute la cârma băncii și să ureze succese în noua misiune dlui Ridha Tekaia, la recepţia de rămas bun organizată la 21 februarie.

În discursul său, Pavel Filip a dat o apreciere înaltă activităților desfăşurate de Ridha Tekaia în calitate de bancher și de președinte al Asociației Investitorilor Străini.

Directorul regiunea Europa, Divizia Internaţională Banking şi Servicii financiare, din cadrul Société Générale, Gianluca Soma, a spus că Ridha Tekaia a fost un „căpitan extraordinar al unei echipe extraordinare", exprimându-şi speranța că noul preşedinte, Antoine Gabizon, care anterior a activat în Georgia, Ucraina și România, va continua activitatea extraordinară a dlui Ridha Tekaia.

„Mobiasbancă este o bancă stabilă, profitabilă şi una dintre puţinele care au o rată foarte scăzută a creditelor neperformante”, a declarat guvernatorul BNM, Sergiu Cioclea.

„Mi-a făcut plăcere să mă aflu și să activez în RM. Este, probabil, cea mai bună experienţă pe care am avut-o vreodată în cariera mea. Mulțumesc tuturor acționarilor, partenerilor și colegilor mei. Împreună am realizat foarte multe. Am făcut o bancă transparentă, puternică și de încredere, am demonstrat că modelul nostru de afaceri este corect”, a spus Ridha Tekaia.