Mobiasbancă a participat la expoziţia anuală „Beauty - 2013"

În perioada 28 februarie - 3 martie, Centrul Internaţional de Expoziţii MOLDEXPO, a desfăşurat Expoziţia „Beauty - 2013, ediţia a XVI-a, dedicată produselor cosmetice, parfumeriei şi echipament pentru saloane de frumuseţe.

Pe lângă scopul ei primordial de promovare a inovaţiilor din domeniul respectiv, expoziţia mai este şi o oportunitate extraordinară de stabilire a unor noi relaţii de afaceri, de informare a profesioniştilor din domeniu, dar şi a publicului larg – vizitatorii expoziţiei – despre noutăţile pieţei articolelor de frumuseţe, precum şi despre produsele şi serviciile conexe.

În luna martie fiecare femeie doreşte să se simtă mai specială. Aceasta este o motivaţie pentru Mobiasbancă - Groupe Société Générale de a lansa promoţia „Fii specială cu primul card pentru femei”, desfăşurată în perioada 1-30 martie curent.

În această perioadă Mobiasbancă oferă reduceri la deservirea cardurilor Chérie Chérie pentru primul an de utilizare şi anume:

  • 100% pentru cardul bancar Cherie de credit;
  • 50% pentru cardul bancar Cherie de debit;
  • 50% pentru cardul bancar Cherie Gold.

De asemenea achiziţionarea cardurilor Chérie Chérie oferă dreptul de participare la tombola organizată pe 2 aprilie 2013, cu un lot de premii format din 10 certificate cu nominalul de 1000 MDL, oferite de Mobiasbancă pentru achiziţionarea unui parfum de la unul dintre marile magazine de cosmetice.

Pune în geantă un card bancar special creat pentru femei!