Plătește cu orice card Mobiasbanca și participă la Loteria Fiscală

03 Apr 2020
Cu toții știm, că plățile efectuate prin intermediul cardurilor bancare ne oferă numeroase beneficii. Siguranța, comoditatea tranzacțiilor, dar și accesibilitatea resurselor financiare de oriunde și oricând, sunt doar câteva dintre ele. 
 
Acum, plata cu cardurile bancare îți oferă un avantaj în plus - șansa de a deveni unul dintre câștigătorii Loteriei Fiscale, organizată de către Serviciul Fiscal de Stat (SFS).
 
Dacă ești cetățean al Republicii Moldova, ai 18 ani împliniți și deții un card bancar emis de una dintre băncile din țară, poți fi înregistrat automat în cursa pentru premiile generoase oferite în cadrul Loteriei Fiscale.
 
Tot ce trebuie sa faci, este să achiți orice cumpărătură sau serviciu în valoare de minim 30 lei, utilizând cardul tău de la Mobiasbanca.
 
Loteria include patru etape trimestriale și două ediții speciale (în perioada sărbătorilor de Paști și de iarnă), iar fondul anual de premii este de 1 milion de lei. 
 
Câștigătorii edițiilor trimestriale vor fi desemnați aleatoriu, prin intermediul platformei Random.org, iar la fiecare desemnare vor fi oferite 175 premii a câte 1000 de lei fiecare. În cadrul edițiilor speciale vor fi oferite 1 000 de premii a câte 1 500 de lei.
 
Premiile vor fi transferate câștigătorilor pe conturile de card, în cel mult 10 zile de la publicarea listei câștigătorilor pe pagina web a SFS www.sfs.md.
 
Pentru mai multe detalii despre concurs, vezi pagina web cu întrebări și răspunsuri sau Regulamentul Concursului “Loteria fiscală”.
 
Nu uita! Cu orice tranzacție efectuată, șansele tale de câștig cresc!