La mulți ani, Mobiasbanca – OTP Group!

La mulți ani, Mobiasbanca – OTP Group!Astăzi, 4 iulie, celebrăm 31 de ani de activitate - rezultat al anilor de formare, performanță, implicare, team work și pasiune.

În acest an, la fel ca în precedenții, am căutat să acționăm fiind fideli misiunii și valorilor noastre,  orientându-ne spre digitalizare, inovare constantă, dezvoltarea educației financiare și acțiuni de implicare socială, în pofida mediului incert.

Echipa pe care o avem – de măsura unei țări, este catalizatorul acestei reușite. Suntem recunoscători clienților și partenerilor noștri pentru cauze comune și loialitate. 

„Cei 31 de ani îi întâmpinăm fiind caracterizați de reziliență, eficiență în gestionare, modernizarea infrastructurii IT și creștere. Având drept reper expertiza Grupului OTP și potențialul profesional al echipei Mobiasbanca – OTP Group, stabilim noi scopuri. Prin sistemul său de gestionare responsabilă a forței de muncă și participare activă în viața comunității, banca va continua să se implice în dezvoltarea mediului social-economic al țării. Lucrurile care urmează trezesc în noi entuziasm și consecvență.” declară în mesajul său de felicitare László Diósi, Președintele Comitetului Executiv - CEO, Mobiasbanca - OTP Group.

La mulți ani, Mobiasbanca – OTP Group!

Поделиться на Facebook