Ofertă promoțională! Deschide acum depozite în lei cu dobânzi de până la 13,5% anual și primești un card Visa Gold gratuit și șansa de a câștiga un aspirator robot performant! Vezi ofertele recomandate de OTP Bank.
Primul aspirator robot din promoția OTP Bank a fost câștigat

Primul aspirator robot din promoția OTP Bank a fost câștigat

Primăvara depozitelor la OTP Bank este în plină desfășurare. Astăzi, primul dintre cele 10 aspiratoare robot performante, oferit prin tragere la sorți în cadrul campaniei promoționale, va ajunge acasă la Victor Odobescu.

 „Sunt client OTP Bank de mai mulți ani și am urmărit cu mare interes rezultatele tombolei. Mă bucur, atât eu, cât și familia mea că ne-am ales cu acest premiu. Este un bonus plăcut, util și chiar necesar unei familii.” – ne spune Victor Odobescu, client OTP Bank.


 „Pentru tombola din acest an, am decis să oferim premii utile, dar și multe alte avantaje pentru clienții care vor deschide depozite în perioada campaniei: dobânzi FIXE pentru toată perioada; ZERO costuri pentru deschiderea, administrarea și închiderea conturilor de depozit; un card VISA Gold gratuit pentru a primi dobânda lunară, simplu și ușor. Siguranță, accesibilitate și disponibilitate imediată a resurselor - iată care sunt atu-urile campaniei noastre din acest an.” declară Iurie Iurco, Șef Departamentul Marketing și Gestiunea Produselor, OTP Bank

Promoția noastră continuă! Pentru șansa ta de a câștiga unul dintre cele 9 aspiratoare performante rămase, deschide depozite în lei cu rată fixă de 6, 7, 8 și 9% anual, online, direct din aplicația OTP Internet și Mobile Banking sau în orice sucursală OTP Bank, până pe 30.06.2022.

Vezi aici detaliile promoției.

Cu OTP Bank, economisești avantajos și sigur.
#economiilepeupgrade #mobiasbancadevineotpbank

Поделиться на Facebook