Picture

Stagierea la OTP Bank

Transformă stagiul de practică într-o oportunitate!

Știm cât de importantă este susținerea atunci când urci primele trepte în formarea ta profesională, iată de ce Mobiasbanca îți oferă oportunitatea de a-ți desfășura stagiile de practică alături de echipa noastră de profesioniști, de la care să înveți și să aplici cunoștințele acumulate la facultate.

Dacă urmezi studii la una dintre universitățile din țară sau de peste hotare, la specialități cu profil economic sau tehnic, dacă ai rezultate academice foarte bune, te caracterizează spiritul de echipă, ești energic și ai planuri îndrăznețe pe care vrei să le implementezi, vino în echipa noastră.

Pentru a accesa un stagiu de practică în echipa, expediază-ne CV-ul însoțit de o scrisoare de intenție la adresa de e-mail recrutare@otpbank.md, iar în funcție de disponibilitatea la acel moment vei primi un răspuns la cererea ta.

Generația de stagiari promoția 2019

Ciumacenco Cătălina

Universitatea de Stat a Moldovei, Facultatea Finanțe și Bănci, anul III

 

Am ales OTP Bank, pentru primul meu stagiu de practică, deoarece este una dintre cele mai prestigioase bănci din Republica Moldova, fiind recunoscută pentru calitatea serviciilor prestate.

În cadrul stagiului de practică am învățat lucruri noi și mi-am dezvoltat abilitățile de comunicare, organizare si planificare. M-a impresionat profesionalismul, dedicația și atitudinea lucrătorilor bancari față de clienți și spiritul de echipă între angajații băncii.

După finalizarea studiilor, am acceptat fără ezitare oferta de angajare, deoarece OTP Bank este instituția, care inspiră încredere și oferă condiții avantajoase pentru angajați.

Următoarei generații de stagiari, le transmit mesajul să depună mult efort în procesul de învățământ universitar, să fie disciplinați, comunicativi și dornici de muncă. Să absoarbă la maxim din experiența împărtășită la stagiere, care va fi utilă pe viitor în carieră.

Vlada Ciumac

Centrul de Excelență în Economie și Finanțe, specialitatea Finanțe, anul IV
Mă bucur că am ales OTP Bank pentru stagiul meu de practică. A fost o perioadă interesantă, dar și provocatoare, unde am învățat lucruri utile. De ce anume această bancă? Pentru că are o echipă puternică, experiență internațională în sistemul bancar și sunt orientați spre deservirea calitativă a clienților.
 
Pe parcursul perioadei de stagiu, pe lîngă cunoștințele acumulate în domeniul bancar, am învățat ce înseamnă lucru în echipă și mi-am dezvoltat abilitățile de comunicare și negociere. Toate aceste lucruri au stat, de fapt, la baza deciziei mele de a accepta oferta de angajare în cadrul acestei Bănci.
 
Recomand cu încredere OTP Bank tuturor studenților din domeniu, cei care vor să devină profesioniști în sistemul bancar. Cu siguranță, experiența acumulată aici va sta la baza succeselor mele pe viitor.

Mirela Lupaşciuc

Centrul de Excelență în Economie și Finanțe, specialitatea Finanțe, anul IV
Din multiplele oferte de angajare în sistemul bancar al țării, OTP Bank m-a impresionat prin politica de a investi în capacitățile umane și de a contribui la perfecționarea continuă a cunoștințelor angajaților. De acest lucru, m-am convins în timpul stagiului de practică.
 
Pe parcursul stagiului m-am familiarizat cu sectorul bancar, procedurile interne în baza cărora funcționează banca, dar cel mai important, am interacționat cu clienți, dezvoltând astfel competențele de comunicare și devenind mai flexibilă datorită situațiilor imprevizibile ce necesită atenție și consecvență pentru a găsi soluțiile oportune rezolvării acestora.
 
Climatul favorabil creat de directorul sucursalei, dar și spiritul de echipă ce domină în activitatea băncii, m-a impulsionat să trec la următoarea etapă – angajarea, decizie pe care nu o regret. Mai mult decât atât, Programele de Formare puse la dispoziția angajaților, demonstrează nivelul de implicare al angajatorului, ceea ce este foarte important pentru o carieră de succes.
Viitorilor stagiari le sugerez să fie perseverenți și curajoși, iar dorința de a excela pe plan profesional să-i ghideze în permanență.

Alina Potorac

Universitatea de Stat din Moldova, Facultatea Finanțe și Bănci, anul III
Fiind studentă la facultatea Finanțe și Bănci, mi-am dorit cu tot dinadinsul o carieră profesională în domeniul bancar. Am ales OTP Bank deoarece este o instituție cu renume pe piața financiar-bancară din Republica Moldova, care promovează valori temeinice, precum transparența și integritatea.
 
Pe parcursul stagiului de practică am descoperit procesele interne de funcționare, programele de instruire, cultura de comunicare între angajați, interacțiunea cu oamenii și totodată, deschiderea și orientarea către clienți.
Am acceptat fără nici o ezitare oferta de angajare în calitate de operator ghișeu universal, un prim pas în cariera mea.
Următorilor stagiari le-aș recomanda să fie inovativi și să știe că fiecare inițiativă argumentată are dreptul la viață.

Vlad Zagaevschi

ASEM, specialitatea Finanțe și Bănci, anul III
În timpul studiilor la facultate, vine momentul când trebuie să alegi instituția unde vei efectua stagiul de practică. Fiind o persoană cu ambiţii de creştere profesională, am decis că OTP Bank este instituţia care îmi va oferi posibilitatea de a aplica în practică cunoştinţele obţinute pe parcursul anilor de studii, să fac cunoştinţă cu subtilităţile activităţii, să învăţ multe lucruri interesante şi utile, precum şi să obțin o perspectivă de creştere profesională.
 
Pe parcursul stagiului de practică am avut oportunitatea să fac cunoștință cu activitatea băncii, atât în back-office cât şi front-office. Venind la stagiul de practică în Departamentul Supraveghere Contabilă, am fost întâmpinat de un colectiv tânăr, prietenos, care este gata să ofere ajutor în momentul necesar. Aici am avut posibilitatea să cunosc subtilitățile profesiei şi să mă afirm ca tânăr specialist.
 
După ce am obținut diploma de licenţă, am decis că OTP Bank este instituţia unde vreau să activez, iar dezvoltarea mea ca profesionist va fi ghidată de cei mai buni specialişti din domeniul bancar. Sunt bucuros că am acceptat propunerea de angajare și am ales să fac parte din marea familie OTP Bank.